Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

BISERI ŠVICE (JUNGFRAUJOCH)  

ODHOD: 28. avgust 2019 | 4 dni | avtobus | šifra: BSV549

1.dan: Odhod iz Maribora ob 19. uri, pobiranje potnikov preko Celja, Ljubljane in Fernetičev. Prestop v Italijo ter vožnja mimo Benetk in Verone. Nočna vožnja.

2. dan: Vožnja po dolini Aoste in vstop v ŠVICO na prelazu ST. BERNARD. Jutranji postanek v bližnji alpski vasici Bourg St. Pierre, kjer je svojčas Alpe prečkal tudi Napoleon in kjer je zibelka psov bernardincev. Dopoldansko nadaljevanje vožnje do ŽENEVSKEGA JEZERA. Ogled znamenitega gradu Savojskih grofov CHILLON. Vožnja skozi mondeni Montreaux in naprej ob jezeru mimo Lausanne do ŽENEVE. Ogled mesta: cvetlična ura, vodomet, katedrala sv. Petra, zid reformacije, zgradba Združenih narodov. Sledi nastanitev v hotelu nekje na tem območju. Večerja in nočitev.


3. dan: Zajtrk v hotelu. Vožnja proti vasici GRUYERE, obisk ene najpomembnejših švicarskih sirarn. Ogled in degustacija. Nato vožnja proti romantičnemu JEZERU NEUCHATEL pod gorovjem švicarske Jure. Vožnja skozi slikovite vasice in vinorodno območje, ki je znano tudi po izdelovanju svetovno znanih švicarskih ur. Krajši postanek v mestu NEUCHATEL. V popoldanskem času prihod v prestolnico BERN in sprehod skozi staro in lepo ohranjeno jedro mesta: urni stolp, katedrala, hiša Alberta Einsteina, švicarski parlament ... Nastanitev nekje proti Interlaknu. Večerja in nočitev v hotelu.

4. dan:
Zgoden zajtrk in odhod pod vznožje Bernskih Alp. Vožnja v smeri smučarskega središča Wengen, v bližnjem Grindenwaldu vkrcanje na vlak in nato na najvišjo ozkotirno železnico v Evropi; vzpon na 3454 metrov visok JUNGFRAUJOCH skozi predor pod Eigerjem. Ob lepem vremenu občudovanje prave alpske zimske idile: razgled na najdaljši ledenik Evrope, Aletsch, na vse okoliške gore ter bližnjo in daljno okolico. Ogled “Ledene palače” tik pod vrhom zgornje postaje zobate železnice. Opoldanski spust z gore in nato popoldanski povratek proti domu. Vožnja proti Luganu in nazaj v Italijo. Potovanje mimo jezera Como, Milana, Verone. Prihod v Slovenijo po polnoči in še vožnja do Ljubljane, Celja in Maribora.

 

CENA: 360 EUR pri najmanj 40 potnikih 

             390 EUR pri najmanj 30 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 2 x polpenzion v hotelih*** v sobah 1/2 TWC, vse oglede po programu, prevoz s turističnim avtobusom, vse takse, tunelnine in cestnine, slovensko vodenje in organizacijo. 

Vključene vstopnine: grad Chillon in sirarna Gruyere.

MOŽNI DOPLAČILI: za vzpon z gorsko železnico na Jungfraujoch = cca. 150 CHF, za sobo 1/1 = 70 EUR.

OPOMBA: Kdor ne bi želel na Jungfraujoch, bo imel prosto dopoldne v Interlaknu ali okolici.

POPUSTI:
- otrok do 12 let 25% na dod. ležišču (v sobi z dvema odraslima osebama),

- 5% popusta za otroka do 12. let v sobi z enim odraslim,
- 5% popusta za tretjo odraslo osebo v sobi na dodatnem ležišču.

 

 

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top