Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

BLATNO JEZERO IN PREDSTAVA ČIKOŠEV 

ODHOD: 24. avgust 2019 | 1 dan | avtobus | šifra: BJ1348

Odhod iz Ljubljane (parkirišče Dolgi most) ob 5. uri zjutraj. Pobiranje potnikov: ob 6.00 v Celju (dvorana Zlatorog), ob 6.30 v Slov. Bistrici (pri Sparu ob avtocesti) in ob 7.00 v Mariboru (TPC City). Sledi vožnja po pomurski avtocesti proti Lendavi in Pincam na Madžarsko do zdraviliškega HEVIZA. Krajši postanek za ogled zdraviliškega kompleksa, čas za osvežitev in manjše nakupe, nato proti Blatnemu jezeru do KESZTHELYJA. Postanek ob baročnem dvorcu Festetics. Zunanji ogled in sprehod po grajskih parkih. Nadaljevanje vožnje ob severni obali jezera skozi slikoviti Badacsony do polotoka TIHANY. Ustavili se bomo v istoimenskem kraju in si ogledali muzejsko vasico s tipično arhitekturo. Vožnja do tipične “PUSZTE”. Dobrodošlica s palinko in pogačami. Domače kosilo iz kotla (golaževa juha, kruh, jabolčni zavitek) ter požirek domačega vina. Sledi “PREDSTAVA ČIKOŠEV” s konji, nato ogled manjšega živalskega vrta ter vožnja s fijakerji po slikoviti okolici. Vrnitev proti Sloveniji, pozen prihod domov.

 

CENA: 69 EUR iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja 

           77 EUR iz Ljubljane

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, cestnine in parkirnine, program v puszti (dobrodošlica; palinka, pogače; kosilo kot v ponudbi, vino in mineralna voda ob kosilu, čikoška predstava s konji, ogled živalskega vrta in vožnja s fijakerji), vse oglede po programu, vodenje, organizacijo.

POPUSTI: otrok do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo. Dežurna telefonska številka (za nujne primere) v času odhoda: 02 80 51 807.

 

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.
 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

top