Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

LEDENIK DACHSTEIN IN SCHLADMING  

ODHOD: 3. avgust 2018 | 1 dan | avtobus | šifra DS1347

Odhod iz Maribora ob 4.00 (TPC City). Pobiranje potnikov ob 4.30 v Slov. Bistrici (Spar ob AC), ob 5.00 v Celju (dvorana Zlatorog) in ob cca. 6.10 v Ljubljani (parkirišče Dolgi most). Vožnja skozi karavanški predor, po Turski avtocesti mimo Radstadta po dolini reke Enns do SCHLADMINGA. Nekoč del slovanske kneževine Karantanije, v srednjem veku majhno rudarsko mestece, je danes mondeno zimsko športno središče. Kraj so za zadnje svetovno prvenstvo v alpskem smučanju lepo obnovili. Krajši ogled mesta. Po osvežitvi naprej do kraja Ramsau. Vzpon z gondolo na 2700 m visoki ledenik DACHSTEIN; čudovit razgled z razgledne ploščadi »Sky walk«, ki jo nekateri imenujejo tudi »alpski balkon«. Ljubitelje adrenalina vabijo najvišje ležeči viseči most v Avstriji, »stopnice v nič« ter obisk ledne palače (doplačilo). Čas za okrepčilo v restavraciji na ledeniku. Po vrnitvi z gondolo v dolino sledi ogled zgodovinskega mesteca RADSTADT s posebej zanimivim ogledom parka koles, med katerimi so nekatera vpisana v Guinnessovo knjigo rekordov. Vožnja mimo Beljaka proti Ljubljani, Celju, Slov. Bistrici in Mariboru.

 

CENA: 89 EUR iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja 

             84 EUR iz Ljubljane

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, cestnine, parkirnine in pristojbine, vse oglede po programu, vodenje in organizacijo. Vključena vožnja z gondolo na ledenik Dachstein.

MOŽNO DOPLAČILO: za viseči most, ledno palačo ter »stopnice v nič« = 11 EUR (na licu mesta).

POPUSTI: otrok do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

Priporočamo dobro pohodno obutev!

Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo. Dežurna telefonska številka (za nujne primere) v času odhoda: 02 80 51 807.


 

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top