Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

 

EISRIESENWELT: VELIKA LEDENA JAMA IN HOHENWERFEN

ODHOD: 20. julij 2019 | 1 dan | avtobus | šifra: ERW328

Vabimo vas, da se nam pridružite na potepanju po avstrijski deželi Salzburg. Podali se bomo v osrčje pogorja Tennengebirge in se z žičnico povzpeli na nadmorsko višino več kot 1600 m do Velike ledene jame.

Odhod iz Maribora ob 3. uri zjutraj (TPC City). Pobiranje potnikov ob 3.30 v Slov. Bistrici (Spar ob AC), ob 4.00 v Celju (dvorana Zlatorog) in ob 5.00 v Ljubljani (parkirišče Dolgi most). Vožnja proti Karavankam, mimo Beljaka in naprej po turski avtocesti proti  Salzburgu. Vmes postanki. Prihod v Werfen okoli 9. ure. S parkirišča se boste podali navkreber proti VELIKI LEDENI JAMI na več kot 1600 m nadmorske višine. Del poti bomo premagali peš, preostalo pa s pomočjo žičnice.  Za dobro uro se boste podali v podzemni svet in občudovali čudovite ledene dvorane in kapnike. Po ogledu in osvežitvi povratek v dolino. Popoldne še možnost obiska gradu HOHENWERFEN in ogled predstave dresure ujed (doplačilo). Na poti proti domu še postanek v srednjeveškem mestecu RADSTADT. Vrnitev po isti poti. Prihod v Ljubljano, Celje in Maribor v poznih večernih urah.      

 

CENA: 74 EUR iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja 

             67 EUR iz Ljubljane

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, cestnine, tunelnine, parkirnine in dajatve, vodenje in organizacijo.

Vključena je vstopnina za veliko ledeno jamo in povratna vožnja z žičnico.

MOŽNA DOPLAČILA: za ogled gradu Hohenwerfen in predstave dresure ujed = 11 EUR (otr. do 14 let 7 EUR), za vzpenjačo na grad = 3,50 EUR.

POPUSTI: otrok do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

Pomembno: Program zahteva nekaj hoje. Poskrbeli bomo, da ne bo prenaporno. Priporočamo športno obutev, za ogled jame pa topla oblačila (temperatura v jami je okoli 0 stopinj).

Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo. Dežurna telefonska številka (za nujne primere) v času odhoda: 02 80 51 807.

 

 

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top