Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

BENETKE IN BENEŠKA LAGUNA

ODHOD: 21. september 2019 | 2 dni | avtobus | šifra: BBL178

1. dan: Odhod iz Maribora ob 06. uri zjutraj. Pobiranje potnikov v Slov. Bistrici, Celju in Ljubljani. Potovanje proti Sežani in prestop meje na Fernetičih. Avtobusna vožnja okoli tržaškega zaliva in vožnja do rta Punta Sabbionni. Plovba z vodnim avtobusom – ladjico v BENETKE. Ogled mesta: trg sv. Marka, baziliko sv Marka, Campanille, notranji ogled doževe palače, sprehod do mostu vzdihljajev, mostu Rialto, tržnice..... Nekaj časa za samostojno odkrivanje mesta s številnimi mostovi in uličicami. Povratek z ladjico do avtobus in še krajša vožnja in nastanitev v hotelu v okolici Benetk, predvidoma v letoviškem kraju LIDO DI JESOLO. Večerja in nočitev.

2. dan: Po zajtrku se vrnemo do rta Punta Sabbioni. Sledi plovba s privatno ladjo okoli beneških otokov. Najprej postanek na slikovitem BURANU -kjer so znani po izdelovanju čipk, nato se odpeljemo na otok MURANO (ogled izdelovanja tipičnega barvastega stekla), za konec pa še na TORCELLO, kjer si bomo ogledali tamkajšnjo baziliko. Vrnitev v pristanišče in popoldanski odhod nazaj proti domu. Vožnja nazaj preko Fernetičev. Prihod domov v večernih urah.

 

CENA: 160 EUR pri najmanj 40 potnikih 

             180 EUR pri najmanj 30 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 1 x polpenzion v hotelu*** v 1/2 sobah TWC v Lidu di Jesolo ali okolici, prevoz s turističnim avtobusom, vožnjo linijsko ladjico iz Punta Sabbioni v Benetke in nazaj,  vožnjo z najeto ladjico okoli beneških otokov, vse oglede po programu, slovensko vodenje in organizacijo.

Vključena vstopnina: za doževo palačo.

MOŽNO DOPLAČILO: za sobo 1/1 = 25 EUR/osebo.

POPUSTI: otrok do 12 let 25% na dod. ležišču (v sobi z dvema odraslima osebama),tretja odrasla oseba v sobi na dodatnem ležišču -5%.

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.
 

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top