Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

FURLANIJA, SAN DANIELE in VIDEM ...

ODHOD: 8. junij 2019 | 1 dan | avtobus | šifra: FSV181

Odhod iz Maribora ob 5. uri zjutraj (TPC City). Pobiranje potnikov: ob 5.30 v Slov. Bistrici (Spar ob AC), ob 6.00 v Celju (dvorana Zlatorog) in ob cca. 7.00 v Ljubljani (parkirišče Dolgi most). Vožnja z vmesnim postankom preko Razdrtega v Vipavsko dolino, mimo Gorice do VIDMA (it. Udine) glavnega mesta Videmske pokrajine. Tu je bil od 1238 do 1420 sedež oglejskih patriarhov, pozneje pa je bilo mesto v rokah Benečanov. Ogled mesta pod vznožjem grajskega griča; stolnica, osrednji trg Piazza della Liberta z ložo Lionelli, ložo sv. Janeza z urnim stolpom, spomenikom miru … Še nekaj časa za obisk mestnih trgovinic, osvežitev. Nadaljevanje do mesteca SAN DANIELE IN FRIULI, ki danes slovi kot prestolnica italijanskega pršuta. Obisk ene izmed pršutarn in močna malica s testeninami in pršutom. Po okrepčilu naprej ob reki Tagliamento in v bližini Codroipa še krajši postanek pri znameniti VILLI MANIN, dvorcu zadnjega beneškega doža. Vrnitev v Slovenijo preko Fernetičev. Prihod domov v večernih urah.

 

CENA: 59 EUR iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja 

             54 EUR iz Ljubljane

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, oglede po programu, obisk pršutarne z malico (testenine in pršut ter kozarec vina po osebi), cestnine in parkirnine, vodenje in organizacijo.

POPUSTI: otrok do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo. Na dan odhoda vam je (v nujnih primerih) na voljo dežurna tel. številka 02 80 51 807.

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top