Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

VULKANLAND, AVSTRIJSKA ŠTAJERSKA    

ODHOD: 25. maj 2019 | 1 dan | avtobus | šifra: VL1342

Odhod iz Ljubljane (parkirišče Dolgi most) ob 6. uri. Pobiranje potnikov v Celju ob 7. uri (dvorana Zlatorog), v Slov. Bistrici ob 7.30 (Spar ob AC) in ob 8.00 v Mariboru (TC City). Prestop meje na Šentilju in vožnja v slikovito gričevnato »vulkansko« pokrajino. Postanek v vasici EICHKÖGEL za krajši ogled romarske cerkve, ki ji pravijo tudi »Mali Mariazell«. Sledi obisk šunkarne VULCANO v Auersbachu, vstop v svet šunk in sušenih pršutov. Vodenemu ogledu sledi malica in pokušina 5 njihovih dobrot. V bližnjem FELDBACHU boste obiskali še zanimiv muzej Tabor. V rekonstruirani srednjeveški taborski naselbini boste spoznali, kako so nekoč živele družine na jugovzhodnem Štajerskem in izvedeli še veliko zanimivega o preteklosti. Še nekaj prostega časa v mestnem jedru za napitek ali okrepčilo.  Popoldne še ogled plavajočega mlina na Muri v bližini kraja Cmurek. Vrnitev domov v zgodnejših večernih urah.

 

CENA: 49 EUR iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja 

             57 EUR iz Ljubljane

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, cestnine, parkirnine in dajatve, voden ogled šunkarne Vulcano z malico, vse oglede po programu, vodenje in organizacijo.

Vključeni vstopnini: za muzej Tabor in mlin v Cmureku.

POPUSTI: otrok do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo. Dežurna telefonska številka (za nujne primere) v času odhoda: 02 80 51 807.

 

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top