Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

SARAJEVO

ODHOD: 25. maj 2019 | 2 dni | avtobus | SRJ218

1. dan: Odhod iz Slovenije v jutranjih urah. Vožnja mimo Zagreba proti Slavonskemu Brodu, prestop meje v BIH. Nadaljevanje mimo Doboja, po slikoviti dolini reke Bosne skozi Vranduško klisuro mimo Zenice. Dopoldanski prihod v SARAJEVO, panoramski avtobusni ogled: zgradbi dvojčkov Momo in Uzeir, parlament in časopisna hiša Oslobođenje, današnji AVAZ. Sprehod čez znameniti Principov most, ogled »inat kuće«. Postanek pri sloviti Vječnici, zgrajene v času Avstro-Ogrske prisotnosti v mestu, a pozneje predelane v neomavrski stil po vzoru arhitekture Mameluka v Kairu ... Sprehod po znameniti ulici »Ferhadija« mimo katedrale, pravoslavne cerkve, do Gazi Husrev-begove džamije. Nekaj prostega časa in sprehod po Baščaršiji. Čas za obisk številnih trgovinic, obrtnih delavnic, kavarnic, čevapdžinic, burekdžinic … Namestitev v hotelu. Možnost tipične bosanske večerje (doplačilo). Nočitev.  

2. dan: Zajtrk. Odhod iz hotela do letovišča ILIDŽA in do »VRELA BOSNE«, slikovitega kraškega izvire reke. Sledi še vzpon z dvigalom na STOLP AVAZ, najvišjo stavbo v Sarajevu. Prosto za zadnje nakupe, obisk katerega izmed muzejev, vojnega »tunela« (doplačila), samostojno odkrivanje mesta … Slovo od Sarajeva in vrnitev domov mimo Zenica, Doboja in Zagreba. Vrnitev v Slovenijo v poznih večernih urah.

 

CENA: 105 EUR pri najmanj 40 potnikih 

             118 EUR pri najmanj 30 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 1 x nočitev z zajtrkom v hotelu*** v sobah 1/2 TWC v Sarajevu ali okolici, cestnine, parkirnine in dajatve, lokalno vodenje (kjer je obvezno), vodenje in organizacijo.

Vključeno: vstop na vrelo Bosne in vzpon z dvigalom na stolp Avaz.

MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 = 15 EUR (ob prijavi), za muzej »ratni tunel« = cca. 6 EUR, za tipično bosansko večerjo = cca. 15 EUR.

POPUSTI: otrok do 12 let 25% na dodatnem ležišču (v sobi z dvema odraslima osebama).

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da
  Morebitne dodatne želje

top