Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

VRTNARSKI DNEVI V FREISINGU in deželna vrtna razstava INGOLSTADT 2020  

ODHOD: 9. maj 2020 | 2 dni | avtobus | šifra: VD1241

V slikovitem, tudi za Slovence zgodovinsko pomembnem bavarskem mestecu Freising (Brižinj) letos pripravljajo že 24. sejem za ljubitelje vrtov in rastlinja. Tokrat boste na našem potovanju obiskali tudi bavarsko deželno vrtno razstavo Ingolstadt 2020.

1. dan: Odhod iz Maribora ob 4. uri zjutraj. Pobiranje potnikov preko Ljubljane in potovanje proti Gorenjski, skozi predor Karavanke preko Avstrije proti Nemčiji. Vožnja mimo Münchna do FREISINGA. Obisk vrtnarskega sejma »24. FREISINGER GARTENTAGE«, kjer razstavlja več kot 120 vrtnarij in ponudnikov vrtne opreme iz vse Evrope, kar privablja v Freising vedno več ljubiteljev cvetja in vrtov. Po prijetnih nakupih kratek ogled mestnega jedra. Po želji še obisk vrtnarskega raziskovalnega inštituta Weihenstephan, kjer načrtno preskušajo in nato svetujejo o rastlinskih vrstah, primernih za lokalno podnebje in rastišča. Ogled več vzorčnih vrtov s trajnicami in grmovnicami ter zelenjavne in sadne vrtove (doplačilo). Namestitev v hotelu, večerja in nočitev.

2. dan: Po zajtrku vožnja v INGOLSTADT, kjer v letu 2020 prirejajo deželno vrtno razstavo. V mestu, kjer je doma avtomobilska znamka »Audi«, se vedno bolj zavedajo izrednega pomena zelenih prostorov v urbanem okolju in s tem višje kvalitete življenja meščanov. Razstava je zasnovana na naprednih, okolju prijaznih in trajnostnih principih. Ogled deželne vrtne razstave in spremljajočih dogodkov. Popoldanska vrnitev proti domu po isti poti in pozen prihod v Slovenijo.

 

CENA: 169 EUR pri najmanj 40 potnikih

            187 EUR pri najmanj 30 potnikih

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, cestnine in parkirnine, 1 x polpenzion v hotelu*** v sobah 1/2 TWC, oglede po programu, vodenje in organizacijo.

Vključene vstopnine: za vrtnarski sejem in deželno vrtno razstavo Ingolstadt 2020.

POPUST: otrok do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

MOŽNO DOPLAČILO: - za sobo 1/1 = 35 EUR, za obisk instituta Weihenstephan.

OPOMBA: Za zaključene skupine z manj časa je možno organizirati tudi 1-dnevni program.

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

top