Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

AMSTERDAM IN OKOLICA

ODHOD: 3. maj 2019 | 3 dni | letalo | šifra: AM1065

1. dan: Zbor potnikov na letališču Ljubljana ob 7.00 zjutraj (z doplačilom možen organiziran transfer iz Maribora, Slov. Bistrice in Celja). Ob 09.00 polet iz Ljubljane z nizkocenovno družbo Transavia v Amsterdam, kjer bo predviden pristanek ob 10.55. Vožnja v AMSTERDAM in ogledi v mestu: žel. postaja, Damrak,  trg Dam, pivovarna Heineken, ogled brusilnice diamantov ... Popoldan nekaj prostega za samostojne oglede in možnost obiska katerega izmed muzejev (Rijskmuzej, Van Gogh muzej, hiša Ane Frank ...). Po želji vožnja z ladjico po kanalih. Večerni sprehod po znameniti »rdeči ulici«. Poznejša namestitev v hotelu v okolici. Nočitev.

2. dan: Zajtrk. Prost dan v Amsterdamu za samostojne oglede ali celodnevni avtobusni izlet »nizozemska tura«. Najprej do tulipanovih polj v KEUKENHOFU. Občudovanje razstavnih polj tulipanov ter ostalega cvetja. Nato vožnja v DELFT, obisk tovarne znanega sinjega porcelana (demonstracija izdelave in možnost nakupa). Postanek v HAAGU: panoramski ogled ter sprehod skozi center mimo parlamenta. Postanek pri mirovni palači in krajši obisk bližnjega letoviškega mesteca SCHEVENINGEN. Vrnitev v hotel in nočitev (po želji tudi ponovna možnost večernega obiska Amsterdama).

3. dan: Zajtrk. Prost dopoldan v Amsterdamu za samostojne oglede in manjše nakupe (možen obisk katerega izmed muzejev ...). V popoldanskem času pa severno od Amsterdama sledi obisk muzejske vasice ZAANSE SCHAANS (tipična arhitektura, mlini na veter, coklarna). Transfer na letališče in ob 19.00 polet v Verono, kjer bo pristanek predvidoma ob 20.40. Sledi še organiziran transfer iz Verone nazaj v Slovenijo do Ljubljane oz. do letališča Brnik.

 

CENA: 399 EUR pri najmanj 30 potnikih 

            435 EUR pri najmanj 20 potnikih

CENA VKLJUČUJE: polet z nizkocenovno družbo Transavia na relaciji Ljubljana–Amsterdam in Amsterdam–Verona, vse letališke takse, vključen 1 kos ročne prtljage do 10 kg (v dimenzijah 55 x 40 x 25 cm), 2 x nočitev z zajtrkom v hotelu*** v sobah 1/2 TWC, vse oglede in prevoze na Nizozemskem po programu, organiziran transfer iz letališča Verona nazaj do Ljubljane, slovensko vodenje in organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA:
-
za sobo 1/1 = 60 EUR,
- celodnevni izlet »nizozemska tura« (vključen vstop v Keukenhof), min. 20 oseb = 70 EUR,
- povratni transfer iz Maribora, Slov. Bistrice in Celja na letališče Jožeta Pučnika oz. do Ljubljane = 35 EUR,
- za kos prtljage za oddajo (po ceniku prevoznika).

MOŽNA DOPLAČILA na licu mesta:
- večerje = cca. 25 EUR,
- vožnja z ladjico po kanalih = cca. 15  EUR.

POPUSTI:
-5% popusta za tretjo osebo v sobi na dodatnem ležišču.
Troposteljne sobe proti potrditvi!

Možna je prerazporeditev ogledov po dnevih.

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top