Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

LONDON    

ODHOD: 2. maj, 15. avgust 2019 | 4 dni | letalo | šifra: LON009                                                                            

1. dan: Zbirališče potnikov na Brniku ob 14.45. Ob 16.  45 polet v London z nizkocenovno družbo Easyjet. Pristanek na Stanstedu ob 18.00 po lokalnem času, prevoz z avtobusom v LONDON. Panoramski avtobusni večerni ogled mesta: Londonski grad, Tower Bridge, katedrala sv. Pavla, nabrežje reke Temze, trg Trafalgar, parlament, Hyde park … Pozna nastanitev v hotelu.

2. dan: Po zajtrku celodnevni ogled znamenitosti (prevoz ta dan z metrojem). Sprehod od trga Piccadily do trga Trafalgar, nato mimo premierove rezidence na Downing Streetu do parlamenta ter do znamenite katedrale in opatije Westminster za zunanji ogled. Ogled menjave straže pred Buckinghamsko palačo, če bo mogoč. Vožnja v Knightsbridge do veleblagovnice Harrods, nato obisk dela znanega muzeja Victoria in Albert. Pozno popoldne (po želji) ogled muzeja voščenih lutk Madame Tussaud’s ... V večernih urah še sprehod v živahnejši predel mesta: skozi Soho do Covent Gardna. Nočitev v hotelu.

3. dan: Zajtrk. Nadaljevanje ogledov (prevoz ta dan z metrojem). Sprehod po ulici Oxford Street. Ogled Britanskega muzeja, popoldne zunanji ogled trdnjave Tower of London in znamenitega mostu Tower Bridge (notranji ogled po želji in dogovoru). Vožnja z vlakom v Greenwich, sprehod do observatorija in začetnega poldnevnika, postanek pri muzejski ladji Cutty Sark. Možnost vožnje z ladjico po Temzi. Večerna možnost obiska katerega od znanih musicalov v londonskem West Endu (z vnaprejšnjo rezervacijo). Nočitev.

4. dan: Zajtrk in prosto za individualne oglede, možnost nakupov, ipd. Popoldanski organiziran transfer na letališče Gatwick. Polet iz Londona z družbo Easyjet ob 18.10 in pristanek na Brniku ob cca. 21.25. Zaključek potovanja. Po želji še transfer do Celja in Maribora.

 

CENA ZA ODHOD 2.5.2019: 440 EUR

CENA ZA ODHOD 15.8.2019: 460 EUR

CENA VKLJUČUJE: polet Ljubljana–London–Ljubljana z družbo Easyjet, vse letališke takse, vključen 1 kos ročne prtljage (dimenzij 56 x 45 x 25cm), 3 x nočitev z zajtrkom hotelu*** v sobah 1/2 TWC, avtobusni transfer z londonskega letališča do hotela in nazaj (vključno s krožnim ogledom mesta prvega dne), vse za izvedbo programa potrebne vozovnice za javni prevoz z metrojem drugi in tretji dan v Londonu, slovensko vodenje in organizacijo.

POPUST: otroci do 15. leta v sobi z 2 odraslima = –15% (št. troposteljnih sob je omejeno).

MOŽNA DOPLAČILA:
-
za sobo 1/1 = 75 EUR,
- za vstopnino v muzej voščenih lutk (Madame Tussaud's) = 35 EUR (ob plačilu v agenciji),
- za različne vstopnine (npr. Tower Bridge = 9,8 GBP, Tower of London = cca. 22,7 GBP ...),
- za vožnjo z ladjico po Temzi = 15 GBP,
- za prevoz iz Maribora do Brnika in nazaj = 35 EUR/osebo.

Ogled Londona bo potekal vodeno z našim vodnikom. Vključeni so vsi zunanji ogledi po programu, notranji obisk muzeja Victoria & Albert in Britanskega muzeja, kjer ni vstopnine. Priporočamo, da se za obisk muzeja voščenih lutk odločite že ob prijavi na potovanje.  Po želji lahko izlet v London izkoristite tudi za nakupe oz. oglede v lastni režiji.

 

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top