Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

LONDON    

ODHOD: 30. april 2020 | 4 dni | letalo | šifra: LON009                                                                            

1. dan: Zbor potnikov na Brniku ob 14.45 (po želji transfer iz Maribora, Celja ...). Ob 16.45 polet v London z Easyjetom. Pristanek na Stanstedu ob 18.00 in avtobusni prevoz v LONDON. Panoramski ogled mesta: trdnjava Tower,  Tower Bridge, sv. Pavel, trg Trafalgar, parlament, … Pozna namestitev v hotelu Ibis Excel***. Nočitev v hotelu.

2. dan: Zajtrk. Celodnevni ogledi v mestu (prevoz ta dan z metrojem). Sprehod od trga Piccadily do trga Trafalgar, mimo premierove rezidence na Downing Streetu, do parlamenta in opatije Westminster za zunanji ogled. Ogled menjave straže pred Buckinghamsko palačo, če bo mogoče. Vožnja v Knightsbridge do veleblagovnice Harrods, nato obisk dela znanega muzeja Victoria in Albert. Popoldan (po želji) še ogled muzeja voščenih lutk Madame Tussaud’s ... V večernih urah pa še v živahnejši predel mesta: skozi Soho do Covent Gardna. Nočitev v hotelu.

3. dan: Zajtrk. Nadaljevanje ogledov (prevoz ta dan z metrojem). Sprehod po znani ulici Oxford Street. Ogled Britanskega muzeja, zunanji ogled trdnjave Tower of London in znamenitega mostu Tower Bridge v bližini (notranji ogled po želji).  Z vlakom v Greenwich, sprehod do observatorija in nultega poldnevnika, postanek pri muzejski ladji Cutty Sark … Možnost vožnje z ladjico po Temzi. Nočitev.

4. dan: Zajtrk in še prosto dopoldne v Londonu za individualne oglede oz. obisk katerega izmed številnih muzejev v lastni režiji (oz. s pomočjo našega vodnika), možnost nakupov, ipd. Popoldanski organiziran transfer na letališče Stansted. Polet iz Londona z družbo Easyjet ob 18.35 in pristanek na Brniku ob cca. 21.40. Po želji še transfer do Celja in Maribora.

 

CENA: 440 EUR

CENA VKLJUČUJE: letalski polet na relaciji Ljubljana–London–Ljubljana z Easyjetom, vse letališke takse, 1 kos ročne prtljage (dimenzij 56x45x25 cm), 3 x nočitev z zajtrkom v hotelu Ibis Excel*** v sobah 1/2 TWC, transfer iz let. do hotela in nazaj (vključen krožni avtobusni ogled mesta prvi dan), vozovnice za metro za drugi in tretji dan v Londonu, slovensko vodenje in organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA v agenciji (ob prijavi):
- za sobo 1/1 v hotelu = 95 EUR/osebo,
- za muzej voščenih lutk (Madame Tussaud's) =35 EUR/osebo (otroci do 15. leta = 30 EUR),
- za prevoz iz Maribora, Sl. Bistrice in Celja do Brnika in nazaj = 35 EUR/osebo.

MOŽNA DOPLAČILA vodniku na potovanju: za vstopnine po želji (Tower Bridge = cca. 9 GBP, Tower of London =cca. 24 GBP ...), za vožnjo z ladjico po Temzi = cca. 10-12 GBP.

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top