Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

 

ŠKOTSKA

ODHOD: 26. april 2020 | 5 dni | letalo | šifra: SK1179

1. dan: Odhod iz Maribora ob 4.30 zjutraj. Pobiranje potnikov v Slovenski Bistrici, Celju Ljubljani in prevoz na letališče v Benetkah. Polet letala nizkocenovne družbe EasyJet ob 12.30. Pristanek na letališču v Edinburgu ob 14.25. Vožnja proti severu in v bližini Pertha obisk posestva palače SCONE, nekdanje rezidence škotskih kraljev. Nato prihod v granitno mesto ABERDEEN. Panoramski ogled, nastanitev v hotelu. Večerja in nočitev.   

2. dan: Zajtrk. Vožnja ob reki Dee po slikoviti pokrajini mimo krajev Ballater in Braemar. Opoldanski prihod v PITLOCHRY in obisk DESTILARNE VISKIJA. Potovanje naprej mimo narodnega parka »Highland Wildlife«. Prihod v INVERNESS. Namestitev v hotelu v mestu ali okolici, večerja in nočitev.

3. dan: Zajtrk in vožnja do jezera LOCH NESS, slavnega bivališča pošasti Nessie. Postanek ob jezeru in vožnja mimo razvalin gradu Urquhart,  od koder že vrsto let opazujejo Nessie. Naslednji postanek bo v mestu FORT WILLIAM ob vznožju najvišje škotske gore Ben Nevis. Sledi potovanje preko slikovite pokrajine mimo jezera Loch Lomond. Proti večeru prihod v bližino največjega škotskega mesta Glasgow. Nastanitev v hotelu nekje na tem območju.

4. dan: Zajtrk. Dopoldanski ogled glavnih znamenitosti GLASGOWA: katedrala, mestna hiša, Jurijev trg, muzejska četrt in univerza. Sledi vožnja v EDINBURG in ogled enega najlepših mest v Evropi: obisk mogočnega gradu z različnimi muzejskimi zbirkami, katedrala, po želji peš na hrib Calton s škotskim nacionalnim spomenikom ... Vrnitev v hotel.

5. dan: Po zajtrku še nekaj prostega časa v centru Edinburga za samostojne oglede, nakupe…nato transfer na letališče. Polet letala ob 14.55 in pristanek v Benetkah ob 18.40. Še organiziran transfer nazaj v Slovenijo do Maribora.

 

CENA: 730 EUR pri najmanj 45 potnikih

             795 EUR pri najmanj 35 potnikih

CENA VKLJUČUJE: letalski polet Benetke–Edinburg–Benetke z družbo Easyjet, vključen 1 kos ročne prtljage (dimenzij 56 x 45 x 25cm), vse letališke pristojbine, 4 x nočitev z zajtrki v hotelih turistične kategorije v sobah 1/2 TWC,  2 večerji, povratni transfer do letališča Benetke, prevoz s turističnim avtobusom po Škotski, slovensko vodenje in organizacijo.

Vključene vstopnine: za posestvo palače Scone, za grad v Edinburghu, za destilarno viskija (skupaj cca. 45 EUR).

MOŽNO DOPLAČILO: za 1/1 sobo = 140 EUR, za večji kos prtljage na letalu (na željo in po trenutnem ceniku letalskega prevoznika).

OPOMBA: Pridržujemo si pravico do manjše prerazporeditve ogledov po dnevih!

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top