Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

 

BRATISLAVA IN DUNAJ (s katamaranom od Bratislave do Dunaja)

ODHOD: 1. maj, 14. september 2019 | 2 dni | avtobus | šifra: BD1119

1. dan: Odhod iz Ljubljane ob 4. uri, pobiranje potnikov proti Šentilju, vožnja mimo Gradca in Eisenstadta na Slovaško do ostankov nekoč mogočnega gradu DEVIN. Ogled gradu, nato nadaljevanje proti slovaški prestolnici BRATISLAVI. Po panoramskem ogledu vzpon na grajski grič do Bratislavskega gradu in parlamenta, z razgledom vse do Malih Karpatov. Možnost ogleda muzeja v gradu. Nato peš skozi staro mestno jedro (mestna vrata, Michalov stolp, Mozartova palača, Kamniti trg, Primacialna palača, katedrala sv. Martina …). Prosto za samostojno odkrivanje mestnega središča. Večerna nastanitev v mestu ali v bližini, večerja in nočitev.

2. dan: Po poznejšem zajtrku vožnja do pristanišča. Vkrcanje na katamaran in plovba po Donavi do avstrijske prestolnice. Po opoldanskem prihodu panoramski avtobusni ogled DUNAJA: vožnja po Ringu mimo opere, parlamenta, mestnega gledališča, mestne hiše, univerze ... Nato peš skozi mestno jedro: kompleks Hofburga, Španska jahalna šola in avguštinska cerkev, mimo grobnice Habsburžanov in cerkve sv. Petra do znamenite katedrale SV. ŠTEFANA. Ogled. Po dogovoru prosto za samostojne oglede, manjši nakup … Nazadnje obisk zabaviščnega parka Prater in možnost vožnje z velekolesom – Riesenradom ali vzpon na Donauturm … Pozno popoldne vrnitev proti domu. Prihod v Slovenijo v večernih urah.

 

CENA: 153 EUR pri najmanj 40 potnikih 

             167 EUR pri najmanj 30 potnikih

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, 1 x polpenzion v sobah 1/2 TWC v hotelu***, oglede po programu, cestnine, pristojbine in dajatve, vodenje in organizacijo.

Vključene vstopnine: za grad Devin in plovba s katamaranom od Bratislave do Dunaja.

MOŽNI DOPLAČILI: za sobo 1/1 = 20 EUR, za muzej v Bratislavskem gradu = 6 EUR.

POPUSTI: otrok do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama),
- 5% popusta za otroka do 12. let v sobi z enim odraslim,

- 5% popusta za tretjo odraslo osebo v sobi na dodatnem ležišču.

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top