Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

IRSKA    

ODHOD: 30. april 2020 | 4 dni | letalo | šifra: IRS610

1. dan: Jutranji transfer iz Ljubljane, Celja, Slovenske Bistrice in Maribora do letališča na Dunaju. Ob 13.25 sledi polet letala nizkocenovne družbe Laudamotion v Dublin. Pristanek ob 15.25 po lokalnem času. Nato vožnja proti jugu po ledeniški dolini GLENDALOUGH, ki je bila prizorišče snemanja mnogih filmov o Irski. Prihod v mesto KILKENNY. Nastanitev, večerja in nočitev.

2. dan: Po zajtrku ogled tamkajšnjega gradu in postanek v mestnem jedru. Nato nadaljevanje do znamenitega samostana ROCK OF CASHEL. Nadaljevanje poti do vasice ADARE, ki slovi kot najlepša na Irskem. Namestitev v hotelu na območju mesta Shannon. Večerja in nočitev.

3. dan: Po zajtrku proti zahodni obali in ogled znamenitih klifov – CLIFFS OF MOHER. Vožnja v CLONMACNOISE in ogled pomembnega zgodnjekrščanskega samostana. Zvečer prihod v DUBLIN. Namestitev v hotelu. Možnost obiska irskega večera v lokalu.

4. dan: Zajtrk. Krožni ogled irske prestolnice DUBLIN, nato obisk najstarejše univerze na Irskem TRINITY COLLEGE, kjer je shranjena znamenita “Book of Kells”. Sledi ogled pivovarne GUINNESS in pokušina njihovega črnega piva. Transfer na letališče in ob 19.40 polet letala v Budimpešto. Pristanek predvidoma ob 23.40. Transfer v Slovenijo in prihod v Maribor oz. Ljubljano v zgodnjih jutranjih urah naslednjega dne (4.5.2020).

 

CENA: 690 EUR pri najmanj 40 potnikih 

             730 EUR pri najmanj 30 potnikih

CENA VKLJUČUJE: direktni letalski poleti na relaciji Dunaj–Dublin–Budimpešta, vse letališke takse (v višini cca. 110 EUR), vključen 1 kos ročne prtljage (v max. dimenzijah 55 x 40 x 20 cm do teže 10kg + še en manjši kos prtljage 40x20x25 cm), 2 x polpenzion in 1 x nočitev z zajtrkom v hotelih turistične kategorije v sobah 1/2 TWC, prevoz s turističnim avtobusom na Irskem, organiziran transfer iz Ljubljane do letališča Dunaj in iz letališča Budimpešta nazaj do Ljubljane, slovensko vodenje in organizacijo.

Vključene vstopnine: samostan Clonmacnoise, dostop do klifov Moher, Rock of Cashel, grad Kilkenny, Trinity College v Dublinu, pivovarna Guiness, (skupno cca. 50 EUR/osebo).

MOŽNA DOPLAČILA:
- za sobo 1/1 = 75 EUR,
- za irski večer (večerja, program, prevoz) = od cca. 45 EUR naprej,
- za večji kos prtljage za oddajo (po trenutnem ceniku letalskega prevoznika).

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.


* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top