Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

IRSKA  

ODHOD: 28. april 2019 | 4 dni | letalo | šifra: IRS610

Odhod avtobusa iz Ljubljane ob 21.30 zvečer (v soboto, 27.4.2019). Pobiranje potnikov proti Mariboru.

1. dan: Nočni transfer preko Avstrije na letališče v Bratislavi. Ob 06.50 sledi polet letala nizkocenovne družbe Ryanair v Dublin. Pristanek ob 08.40 po lokalnem času. Avtobusna vožnja mimo mesta Athlone do kraja CLONMACNOISE in ogled pomembnega zgodnjekrščanskega samostana. Nadaljevanje preko pokrajine Galway do zahodne obale in v mesto GALWAY, ki mu pravijo tudi »zahodna prestolnica« in je središče ohranjanja keltske kulture. Ogled glavnih znamenitosti: letoviško predmestje Salthill, univerza, katedrala ... Sprehod skozi živahno mestno jedro: grad Lynch, cerkev sv. Nikolaja, ulica Quay, španski obok ... Nekaj prostega v mestu, nato nastanitev v hotelu nekje na tem območju. Večerja in nočitev.

2. dan: Po zajtrku vožnja do znamenitih klifov – CLIFFS OF MOHER. Postanek za ogled, nato potovanje mimo Ennisa in Limericka do vasice ADARE, ki slovi kot najlepša na Irskem. Popoldanski ogled znamenitega samostana ROCK OF CASHEL. Sledi vožnja v mesto KILKENNY za ogled mestnega jedra. Nastanitev, večerja in nočitev.  

3. dan: Po zajtrku ogled tamkajšnjega gradu. Nato vožnja proti severu po ledeniški dolini GLENDALOUGH, ki je bila prizorišče snemanja mnogih filmov o Irski. Prihod v DUBLIN. Prosto popoldan za samostojno odkrivanje mesta. Namestitev v hotelu. Možnost obiska irskega večera (večerja s tipičnim programom) v lokalu. 

4. dan: Zajtrk. Krožni ogled irske prestolnice DUBLIN, nato obisk najstarejše univerze na Irskem TRINITY COLLEGE, kjer je shranjena znamenita “Book of Kells”. Sledi ogled pivovarne GUINNESS in pokušina njihovega črnega piva. Še nekaj prostega za zadnje nakupe oz. samostojne oglede. Transfer na letališče in ob 20.55 polet letala v Bratislavo. Pristanek predvidoma ob 00.35. Nočni transfer v Slovenijo in prihod v Maribor oz. Ljubljano v zgodnjih jutranjih urah naslednjega dne (2.5.2019).

 

CENA: 639 EUR pri najmanj 40 potnikih 

             699 EUR pri najmanj 30 potnikih

CENA VKLJUČUJE: direktni letalski poleti z Ryanairom na relaciji Bratislava–Dublin–Bratislava, vse letališke takse (v višini cca. 110 EUR), vključen 1 kos ročne prtljage (v max. dimenzijah 55 x 40 x 20 cm), 2 x polpenzion in 1 x nočitev z zajtrkom v hotelih turistične kategorije v sobah 1/2 TWC, prevoz s turističnim avtobusom na Irskem, organiziran transfer iz Ljubljane do letališča Bratislava in nazaj do Ljubljane, slovensko vodenje in organizacijo.

Vključene vstopnine: samostan Clonmacnoise, dostop do klifov Moher, Rock of Cashel, grad Kilkenny, Trinity College v Dublinu, pivovarne Guiness, (skupno cca. 45 EUR/osebo).

MOŽNA DOPLAČILA:
- za sobo 1/1 = 75 EUR,
- za irski večer (večerja, program, prevoz) = od cca. 45 EUR naprej,
- za večji kos prtljage za oddajo (po trenutnem ceniku letalskega prevoznika).

POPUSTI:
-10% popusta za otroka do 12. let na dodatnem ležišču v sobi z dvema odraslima,
-5% popusta za tretjo osebo (starejšo od 12 let) v sobi na dodatnem ležišču.
Troposteljne sobe proti potrditvi!

 

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.


* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top