Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

RIMINI in SAN MARINO

ODHOD: 2. maj 2020 | 2 dni | avtobus | šifra: RSM140

1. dan: Odhod iz Maribora ob 4. uri zjutraj. Pobiranje potnikov preko Celja in Ljubljane ter prečkanje meje na Fernetičih. Potovanje mimo Benetk in naprej po jadranski magistrali. Panoramska vožnja skozi nekdaj znamenito pomorsko mesto CHIOGGA ob robu Beneške Lagune in preko delte največje italijanske reke Pad. Nadaljevanje vožnje do POMPOSE in krajši postanek pri benediktinskem samostanu. Prihod v RIMINI pozno popoldne. Krajši ogled starega mestnega jedra in nastanitev v hotelu v bližini obale na sloviti “italijanski rivieri”, večerja in nočitev.

2. dan: Zajtrk. Odhod v bližnjo državico – republiko SAN MARINO in ogled istoimenskega glavnega mesta. Sprehod skozi mestna obzidja do cerkve sv. Marina, vladne palače, trdnjave … Nekaj prostega časa za manjše nakupe. Popoldanski odhod in vračanje po avtocesti mimo Bologne, Padove, Benetk in Trsta proti domu. Prihod v Slovenijo v  večernih urah.

 

CENA: 105 EUR pri najmanj 40 potnikih

           115 EUR pri najmanj 30 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 1 x polpenzion v hotelu*** v sobah 1/2 TWC, prevoz s turističnim avtobusom, cestnine in parkirnine, slovensko vodenje in organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 = 20 EUR, za vstopnine po želji.

POPUST: otrok do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

 


 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.
 

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top