Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

ISLANDIJA 

ODHOD: 30. april 2020 | 4 dni | letalo | šifra: ISL216

1. dan: Zbor potnikov na letališču v Ljubljani predvidoma v jutranjih urah in čarterski polet v Keflavik na Islandiji. Avtobusna vožnja v REYKJAVIK, najsevernejšo prestolnico na svetu, kjer živi več kot polovica vseh Islandcev. Nastanitev v hotelu in prosto popoldne za prvo spoznavanje mesta oz. po želji organiziran ogled islandske prestolnice: ogled starega in novega mestnega dela, pristanišča, veličastne Hallgrimurjeve cerkve, Perlana (Bisera), obisk muzeja skulptur Asmundur Svensson. Nočitev v hotelu.

2. dan: Po zajtrku celodnevni izlet na južno obalo. Vožnja skozi slikovito pokrajino po islandskem podeželju do slapa SELJALANDSFOSS, ki se spušča 60 m globoko, nato še do največjega slapu SKÓGAFOSS. Še postanek v vasici VIK za sprehod po črnem pesku. Če bo vreme dopuščalo, še skok do Solheimajokulla, ki je jezik znanega ledenika Myrdalsjokulla. Vrnitev v Reykjavik in nočitev.

3. dan: Po zajtrku celodnevni izlet po t.i. »Zlatem trikotniku«: narodni park THINGVELLIR, kjer je leta 930 v času sicer fevdalne Evrope začel delovati prvi islandski parlament. Nato do termalnih vrelcev GEYSIR, po katerih so vsi gejzirji dobili ime, in gejzirja STROKKUR, ki izbruhne vsakih nekaj minut. Še ogled slapa GULLFOSS, po mnenju mnogih najlepšega na otoku, ogled cerkve Skalholt. Vrnitev v Reykjavik in nočitev.

4. dan: Po zajtrku možnost izleta v MODRO LAGUNO in kopanje v geotermalni vodi ali prosto za samostojne oglede ali nakupe. Transfer na letališče in predvidoma popoldanski ali večerni polet v Ljubljano. Večerni pristanek na Brniku in zaključek potovanja.

 

CENA: 1082 EUR

CENA VKLJUČUJE: čarterski polet na relaciji Ljubljana–Keflavik–Ljubljana, vse letališke pristojbine, 3 x nočitev z zajtrkom v sobah 1/2 TWC v hotelu***, vse avtobusne prevoze in oglede po programu na Islandiji, slovensko vodenje in organizacijo.

Vključeno: dva celodnevna izleta drugi in tretji dan (na južno obalo in po »Zlatem trikotniku«). 

Troposteljne sobe proti potrditvi!

MOŽNA DOPLAČILA:
- za sobo 1/1 = 190 EUR,
- za izlet-kopanje v Modri laguni = 105 EUR,
- za ogled Rejkjavika z vstopninami= 45 EUR,
- za transfer iz Maribora, Sl. Bistrice in Celja na letališče in nazaj = 35 EUR.

OPOMBE: Pridržujemo si pravico do obrnjenega ali delno prerazporejena programa, če bi temu narekovale spremembe v voznem redu letalskega prevoznika.

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top