Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

RIM, POMPEJI in CAPRI 

ODHOD: 24. april, 23. oktober 2020 | 5 dni | avtobus | šifra: RPC006

1. dan: Odhod iz Maribora ob 18. uri. Vožnja preko Ljubljane do mejnega prehoda Fernetiči in naprej po Italiji mimo Benetk in Bologne.

2. dan: V jutranjih urah prihod do mesteca MONTECASINO in ogled znamenitega samostana. Sledi vožnja mimo Neaplja in vulkana Vezuv (ob lepem vremenu po dogovoru možnost vzpona). Popoldanski prihod v POMPEJE, ogled ostankov rimskega mesta, ki ga je prekrila lava. Nastanitev v hotelu na območju neapeljskega zaliva, večerja in nočitev.

3. dan: Po zajtrku vožnja v Sorrento in plovba z ladjo na otok CAPRI, ki slovi po izrednem rastlinju. Ogled in možnost vožnje z minibusom po otoku v mesteci Anacapri in Capri ali po želji ogled slovite Modre votline. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

4. dan: Zajtrk, odhod iz hotela in dopoldanski ogled NEAPLJA: katedrala, Castel Nouvo, tržnica. Popoldanska vožnja proti italijanski prestolnici in večerni panoramski ogled razsvetljenega RIMA in VATIKANA. Nastanitev v hotelu v okolici.

5. dan: Po zajtrku ogledi glavnih znamenitosti v Rimu: Kolosej, Forum Romanum, cerkev Marije Snežne ... Še sprehod skozi staro jedro: Trg Navona, Panteon, Fontana di Trevi, Španske stopnice, trg in bazilika Sv. Petra. Popoldanski odhod iz mesta in vožnja na relaciji Firence–Bologna–Benetke s postanki. Prihod v Slovenijo v poznih večernih oz. nočnih urah.
CENA: 345 EUR pri najmanj 40 potnikih

            375 EUR pri najmanj 30 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 3 x prenočišče z zajtrkom v hotelih*** v sobah 1/2 TWC, 2 x večerja, vse oglede po programu, prevoz s turističnim avtobusom, cestnine in parkirnine, vodenje in organizacijo.

Vključene vstopnine: Pompeji z lokalnim vodenjem, ladjica na otok Capri.

MOŽNA DOPLAČILA: - za sobo 1/1 = 60 EUR, za prevoz z minibusi po otoku Capri = cca. 12 EUR, za dostop na Vezuv = cca. 15 EUR.

OPOMBE: Vrstni red ogledov se lahko še prerazporedi.

POPUST: otrok do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

 

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.
 

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top