Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

MALTA

ODHOD: 26. april 2020 | 4 dni | letalo | šifra: MLA621

1. dan: Jutranji transfer iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja in Ljubljane do letališča Treviso pri Benetkah. Ob 9.00 polet z nizkocenovno letalsko družbo Ryanair proti Malti in pristanek ob 10.50. Takojšen poldnevni izlet po otoku. Vožnja do starodavne malteške prestolnice MDINE s čudovitim razgledom po otoku. V novem mestu RABAT obisk katakomb svetega Pavla. Namestitev v hotelu predvidoma v obalnem predelu ST. JULIAN’S/SLIEMA. Večerna možnost sprehoda po mestu ali po 3 km dolgi obalni promenadi Sliema Creek, večerja in nočitev.

2. dan: Po zajtrku najprej vožnja na južno obalo do MODRE JAME, nato obisk neolitskega svetišča HAGAR QIM, ki predstavlja skrivnostno kulturo smrti in večne plodnosti. Nadaljevanje do ribiške vasice Marsaxlokk. Za konec še postanek v MOSTI. Ogled mogočne cerkve s tretjo največjo kupolo na svetu.  Vrnitev v hotel. Možnost izleta z ladjico okoli zalivov La Vallette. Večerja v hotelu. 

3. dan: Zajtrk. Izlet na OTOK GOZO. Avtobusna vožnja ob severni obali, mimo Bugibbe, ob zalivu sv. Pavla, vzdolž ene najlepših plaž Mellieha Bay. Po polurni plovbi s trajektom iz Cirkewwe pristanek na Kalypsinem otoku. Najprej ogled naravne znamenitosti: gobje skale FUNGUS.  Nato  obisk romarske cerkve TA’PINU (notranji ogled, če bo odprta).  Popoldan vožnja do otoške prestolnice VIKTORIJE. Po slikovitih uličicah sprehod do utrdbe Citadela za razgled po otoku. Obisk votline nimfe Kalypso, ki se nahaja nad čudovito plažo Ramlo Bay. Popoldanska vrnitev s trajektom v hotel na Malto. Večerja in nočitev.

4. dan: Zajtrk. Vožnja v malteško prestolnico LA VALLETTA. Panoramski ogled in sprehod mimo palač do vrtov Barraca s pogledom na največje naravno pristanišče na svetu. Ogled katedrale sv. Janeza in obisk multivizijske predstave MALTA EXPERIENCE. Popoldan nekaj prostega časa za samostojne oglede, nakupe…Sledi  transfer na letališče in polet predvidoma ob 19.50 s pristankom na Dunaju ob 21.55. Avtobusni transfer v Slovenijo do Maribora, Celja in Ljubljane.

 

CENA: 660 EUR pri najmanj 40 potnikih

            695 EUR pri najmanj 30 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 3 x polpenzion v hotelu*** v sobah 1/2 TWC, polete na relaciji Treviso–Malta in Malta–Dunaj, 1 kos ročne prtljage do 10 kg dimenzij 55x40x20 ter 1 manjši kos ročne prtljage dimenzij 40x20x25, avtobusni transfer iz Maribora do letališča Treviso in nazaj iz Dunaja do Ljubljane, vse transferje in prevoze na Malti, vse oglede po Malti, celodnevni izlet na otok Gozo, lokalnega vodnika, kjer je potreben, slovensko vodenje in organizacijo.

Vključene vstopnine: katedrala v Valletti, multivizija Malta Experience, katakombe sv. Pavla, neolitski Hagar Qim.

MOŽNO DOPLAČILO: za sobo 1/1  = 75 EUR.

Vrstni red ogledov se lahko še spremeni.

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.
 

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top