Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

CINQUE TERRE in MANTOVA   

ODHODA: 1. maj, 28. september 2019 | 2 dni | avtobus | šifra: CIM064

ČISTOPIS PROGRAMA ZA ODHOD 1. maj 2019:

1. dan: Odhod avtobusa v zgodnjih jutranjih urah iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja in Ljubljane. Vožnja v MANTOVO, kjer bo postanek za ogled mesta: Trga Mantegna z renesančno cerkvijo sv. Andreja, palač, stolpov in spomenikov. Sledila bo vožnja do PARME, sprehod po strarem mestnem jedu in ogled romanske katedrale z znamenito fresko Marijinega vnebovzetja. Po želji pokušina parmskih dobrot. Popoldan se bomo odpravili na Lihursko obalo. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

2. dan: Po zajtrku vožnja mimo La Spezie v vasico PORTOVENERE in po kratkem ogledu celodnevni izlet z ladjo v CINQUE TERRE. Obiskali bomo dve od petih ribiških vasic, stisnjenih ob strmo obalo, ki so zaradi zanimive arhitekture in še skoraj nedotaknjene narave ter nedostopne lege pod Unescovo zaščito. Odpluli bomo najprej do Vernazze, nato pa dalje v Monterosso, kjer si bomo ogledali največjo izmed vasic. Popoldne se bomo z vlakom vrnili v La Spezio, od tam pa z avtobusom v Slovenijo, kamor bo povratek v poznih nočnih urah.

 

CENA: 166 EUR pri najmanj 45 potnikih
             179 EUR pri najmanj 35 potnikih 

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz z avtobusom iz Celja in Ljubljane, vse cestnine, vožnja z ladjo na Cinque Terre, vožnja z vlakom, 1x polpenzion v hotelu 3* v sobi 1/2 TWC, mestna pristojbina (3 EUR/osebo), osnovno nezgodno zavarovanje, slovensko spremstvo in organizacijo izleta.

MOŽNA DOPLAČILA: - enoposteljna soba = 25 EUR, po želji degustacija lokalnih dobrot pribl. 13 EUR/osebo.

MOŽEN POPUST: za odhod iz Celja oz. Ljubljane = -14 EUR/osebo.

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da 
  Morebitne dodatne želje

top