Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

SEVERNA DALMACIJA: ZADAR, KORNATI, ŠIBENIK, KNIN

ODHOD: 1. maj 2019 | 4 dni | avtobus | šifra: SD1356

1. dan: Odhod Maribora ob 5. uri zjutraj. Pobiranje potnikov preko Celja, Ljubljane in Novega mesta. Prestop meje s Hrvaško v Metliki in vožnja po avtocesti proti Dalmaciji. V zgodnejših popoldanskih urah prihod v Dalmacijo v ZADAR. Ogled starega jedra na polotoku sv. Donata (mestna vrata, stolnica, forum, sv. Donat, „morske orgle“, „pozdrav soncu“ …). Še nekaj prostega časa za samostojno odkrivanje mesta, prve nakupe ... Nastanitev v hotelu v mestu ali okolici, večerja in nočitev.

2. dan: Zajtrk. Sledi vožnja do enega bližnjih pristanišč (Biograd, Vodice, Murter ali pd.), vkrcanje na ladjo in izlet v NARODNI PARK KORNATI. Ogled znamenitih otokov s postanki (v ceno izleta vključena taksa za nacionalni park in kosilo). V kasnejših popoldanskih urah povratek na obalo in vrnitev v hotelu. Večerja in nočitev.

3. dan: Zajtrku in vožnja do ŠIBENIKA. Ogled starega mestnega jedra (zunanji ogledi): katedrala sv. Jakoba, mestna loža, spomenik Jurju Dalmatincu, …. . Po pavzi vožnja do Pakovega sela pri Drnišu in obisk ETNOLANDA DALMATI. Ogled etnografskega muzeja dalmatinske Zagore. Pokušnja pršuta s kozarcem vina. Tudi možnost kosila proti doplačilu. Sledi vožnja do starega kraljevskega mesta KNIN, ogled starega jedra in vzpon na znano kninsko trdnjavo. Kasnejši popoldanski povratek v hotel. Večerja in nočitev.

4. dan: Po zajtrku še prosto dopoldne v kraju bivanja ob morju, nato opoldanski odhod proti domu. Vožnja v smeri Like proti Sloveniji. Povratek preko Metlike do Novega mesta, Ljubljane, Celje in Maribora, kamor bomo prišli v večernih urah.

 

CENA: 255 EUR pri najmanj 40 potnikih 

             285 EUR pri najmanj 30 potnikih

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, 3 x polpenzion v hotelu*** v 1/2 TWC sobah v Zadru ali okolici, vse oglede po programu, izlet na Kornate (vožnja z ladjo, vstopnina v nacionalni park, vključeno kosilo), vključena pokušnja pršuta s kozarcem vina v Etnolandu, vse cestnine, parkirnine in pristojbine, vodenje in organizacijo.  

MOŽNA DOPLAČILA:  za 1/1 sobo = 45 EUR, za obilno kosilo v Etnolandu = 12 EUR.

POPUSTI: otrok do 12 let 25% (v sobi z dvema odraslima osebama).

 

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top