Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

SANKT PETERBURG in MOSKVA    

ODHOD: 25. april 2020 | 5 dni | letalo | šifra: SAM353

1. dan: Zgodnji jutranji transfer iz Ljubljane, Celja in Maribora na letališče na Dunaju. Ob 10.00 direkten polet v Rusijo. Pristanek v SANKT PETERBURGU ob 13.30. Prvi panoramski ogled enega najlepših in nekdaj najbogatejših mest v Evropi: Vasiljevski otok, Isakijevska cerkev, obisk trdnjave sv. Petra in Pavla z grobnico ruskih carjev – notranji ogled. Transfer do hotela. Večerja in nočitev.

2. dan: Zajtrk. Obisk ERMITAŽA, enega največjih in najbogatejših muzejev na svetu. Popoldan prosto za samostojne oglede ali nakupe. Večerna možnost plovbe z ladjo po kanalih reke Neve. Nočitev.

3. dan: Zajtrk. Izlet v TSARSKOJE SELO in ogled razkošne nekdanje carske rezidence. Ogled palače in parkov. Vrnitev v St. Peterburg. Zvečer večerja v restavraciji, odhod na železniško postajo, vkrcanje na spalnik (kupeji za 4 osebe) za Moskvo. Nočna vožnja in nočitev na vlaku.  

4. dan: Jutranji prihod v MOSKVO. Organiziran zajtrk v lokalni restavraciji, nato  celodnevni ogled ruske prestolnice: Rdeči trg, Leninov mavzolej, cerkev Vasilija Blaženega, veleblagovnica Gum. Prosto popoldne. Nočitev v hotelu.

5. dan: Zajtrk. Ogled kompleksa KREMLJA (kremeljska palača, carski zvon, katedrala). Še zadnji sprehod po Rdečem trgu, nato sledi transfer na letališče. Polet letala ob 17.30 preko Zuricha in pristanek na Dunaju ob 22.25. Še organiziran prevoz do Maribora, Celja in do Ljubljane.

 

CENA: 1.090 EUR pri najmanj 30 potnikih

             1.190 EUR pri najmanj 20 potnikih

CENA VKLJUČUJE: letalski polet Dunaj–St. Peterburg in Moskva–Zurich–Dunaj, letališke takse v višini cca. 130 EUR, 3 x nočitev z zajtrki v hotelih*** v sobah 1/2, 1 x nočitev na vlaku spalniku v kupeju 1/4, 2 večerji, vse oglede in prevoze v Rusiji po programu, ruskega lokalnega vodnika, stroški urejanja ruskega vizuma (v  skupni vrednosti 85 EUR/osebo), transfer iz Ljubljane do letališča Dunaj in nazaj, slovenskega vodnika in organizacijo.

Vključene vse vstopnine po programu.

MOŽNO DOPLAČILO:
-
za sobo 1/1 v hotelih = 85 EUR,
- za kupe 1/2 na vlaku spalniku = 90 EUR/osebo,
- za kupe 1/3 na vlaku spalniku = 60 EUR/osebo.

VIZUM: Ob prijavi je treba oddati kopijo potnega lista. Za pridobitev ruskega vizuma je najkasneje 3 tedne pred odhodom treba oddati nepoškodovane potne liste z veljavnostjo še min. 6 mesecev, 1 fotografijo, izpolnjen obrazec ter zavarovalno polico s kritjem najmanj 30.000 EUR.

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top