Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

SANKT PETERBURG in MOSKVA   

ODHOD: 28. april 2019 | 5 dni | letalo | šifra: SAM353

1. dan: Organiziran transfer iz Ljubljane, Celja in Maribora do letališča Dunaj. Ob 10.00 direkten polet letala v Moskvo.  Pristanek na letališču Domodedovo predvidoma ob 13.45 po lokalnem času. Vožnja v MOSKVO in prvi panoramski ogled mesta. Transfer do hotela in namestitev. Nočitev.

2. dan: Zajtrk. Celodnevni ogled Moskve: Rdeči trg, Leninov mavzolej, cerkev Vasilija Blaženega, veleblagovnica Gum, kompleks Kremlja (kremeljska palača, carski zvon, katedrala, ...). Nekaj prostega za kosilo in samostojne oglede. Popoldne sprehod po slikoviti ulici Arbat. Večerja v restavraciji, odhod na železniško postajo, vkrcanje na spalnik (kupeji za 4 osebe) za St. Peterburg. Nočna vožnja in nočitev na vlaku.  

3. dan: Jutranji prihod v SANKT PETERBURG, verjetno eno najlepših in nekdaj najbogatejših mest v Evropi. Krajša osvežitev, nato krožni ogled mesta: Vasiljevski otok, Isakijevska cerkev, obisk trdnjave sv. Petra in Pavla z grobnico ruskih carjev – notranji ogled. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.   

4. dan: Zajtrk. Obisk ERMITAŽA, enega največjih in najbogatejših muzejev na svetu.  Popoldan prosti čas za samostojne oglede oz. nakupe. Večerna možnost plovbe z ladjo po kanalih reke Neve. Nočitev.

5. dan: Zajtrk. Sledi izlet v TSARSKOJE SELO in ogled razkošne nekdanje carske rezidence. Ogled palače in parkov. Sledi transfer na letališče in ob 17.30 direkten polet na Dunaj. Pristanek ob  19.10 po lokalnem času. Organiziran transfer nazaj do Maribora, Celja in Ljubljane.

 

CENA: 1.090 EUR pri najmanj 30 potnikih 

             1.190 EUR pri najmanj 20 potnikih

CENA VKLJUČUJE: letalski polet Dunaj–Moskva in St. Peterburg–Dunaj, 3 x nočitev z zajtrki v hotelih*** v sobah 1/2, 1 x nočitev na vlaku spalniku v kupeju 1/4, 2 večerji, vse oglede in prevoze v Rusiji po programu, ruskega lokalnega vodnika, stroški ruskega vizuma v višini 80 EUR, povratni prevoz do letališča, slovenskega vodnika in organizacijo.

Vključene vse vstopnine po programu.

MOŽNA DOPLAČILA:
- za sobo 1/1 v hotelih = 85 EUR,
- za kupe 1/2 na vlaku Moskva–Sankt Peterburg = 90 EUR/osebo,
- za kupe 1/3 na vlaku = 60 EUR/osebo.

VIZUM: ob prijavi je treba oddati kopijo potnega lista. Za pridobitev ruskega vizuma je najkasneje 3 tedne pred odhodom treba oddati nepoškodovane potne liste z veljavnostjo še min. 6 mesecev, 1 fotografijo, izpolnjen obrazec ter zavarovalno polico s kritjem najmanj 30.000 eur.

 

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top