Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

MAROKO

ODHOD: 26. april 2020 | 7 dni | letalo | šifra: MAR464

1. dan: Odhod avtobusa zgodaj zjutraj iz Ljubljane in pobiranje potnikov preko Celja in Maribora. Transfer na letališče Dunaj. Ob 9.50 direktni polet letala v Marrakesh, pristanek ob 13.00 po lokalnem času. Takojšen popoldanski ogled MARRAKESH, enega najlepših maroških mest: mošeja Koutoubia, palača Badi, grobnica Saadov, trg Djema El Fna. Večerja in nočitev v hotelu.

2. dan: Zajtrk. Nadaljevanje ogledov v mestu, nato odhod avtobusa preko Settata v CASABLANCO. Ogledi: trg Združenih narodov, tržnica, Hasanova mošeja-notranji ogled, trg Mohameda V. Nadaljevanje v glavno mesto RABAT. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

3. dan: Zajtrk. Ogled glavnega mesta: Kraljeva palača, mavzolej Mohameda V., Hasanov stolp. Popoldan vožnja proti najstarejšemu kraljevskemu mestu FES, ki je tudi maroško kulturno in versko središče. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev. 

4. dan: Po zajtrku celodnevni ogled glavnih mestnih znamenitosti: središče medina, univerza Karaouine, Avenija svobode, židovski predel, staro obzidje in mestna vrata Bab Boujeloud. V popoldanskih urah še nekaj prostega časa za individualne oglede oz. nakupe. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.  

5. dan: Po zajtrku vožnja mimo zimskega središča IFRANE in nato naprej preko Atlasa čez prelaz ZAD. Krajši postanek v kraju MIDELT in nastanitev na robu prave puščave v hotelu v ERFOUDU. Večerja in nočitev.

6. dan: Zajtrk, nato vožnja do soteske reke TODRA. Potovanje čez puščavsko obarvano pokrajino, postanek v TINEGHIRJU, potovanje po slikoviti dolini reke Dades ... Prihod v OUARZAZATE, nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

7. dan: Zajtrk in potovanje proti Visokemu Atlasu. Potovanje čez gorski prelaz TIZI-N-TICHKA. Vožnja do letališča v  MARRAKESH-u in direkten polet ob 14.00 uri na Dunaj. Pristanek ob 19.00 uri. Še organiziran avtobusni prevoz v Slovenijo do Maribora, Celja in Ljubljane.

 

CENA: 899 EUR pri najmanj 35 potnikih

            960 EUR pri najmanj 25 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 6 x polpenzion v sobah 1/2 TWC v hotelih****, lokalnega vodnika, prevoz s turističnim avtobusom v Maroku, letalski polet Dunaj–Marrakesh-Dunaj, avtobusni prevoz iz Maribora do letališča na Dunaju in nazaj, slovensko vodenje in organizacijo.

Vključene vstopnine po programu (vključno s Hasanovo mošejo v Casablanci).

MOŽNA DOPLAČILA: - za sobo 1/1 = 130 EUR, za pričakovane napitnine = cca. 40 EUR na poti.

OPOMBA: Ob prijavi je treba oddati kopijo potnega lista. Ogledi po dnevih se lahko še prerazporedijo oz. se lahko program izvede tudi v obratnem vrstnem redu.

Vstop v večino sakralnih objektov (mošej) v Maroku za nemuslimane ni dovoljen.

 

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da 
  Morebitne dodatne želje

top