Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

ZDA in TORONTO    

NIAGARSKI SLAPOVI, WASHINGTON, NEW YORK (DIREKTNI POLETI) …     

ODHOD: 27. april 2019 | 8 dni | letalo | šifra: ZDT211

1. dan: Zgoden transfer iz Ljubljane, Celja in Maribora na letališče Dunaj. Ob 10.40 direkten polet proti Kanadi. Pristanek v Torontu ob 14.10. Po opravljenih  formalnostih ogled TORONTA: parlamentarna poslopja, mestna hiša, Eaton Center, nabrežje. Možen vzpon na 550-metrski stolp CN, od koder se nudi razgled na mesto in jezero.  Namestitev v hotelu in nočitev.

2. dan: Po zajtrku vožnja ob Ontarijskem jezeru do znamenitih NIAGARSKIH SLAPOV. Ogled veličastnih slapov med jezeroma Erie in Ontario z kanadske in po prečkanju meje z ZDA še z ameriške strani. Popoldansko nadaljevanje vožnje v zvezno državo New York proti mestu Corning. Nastanitev v hotelu nekje na tem območju in nočitev.

3. dan: Po zajtrku takojšen odhod v državo Pennsylvanio do LANCASTER COUNTY. Ta predel je znan kot dežela Amišev. Obisk tipične amiške hiše – farme. Nadaljevanje poti in večerni prihod v Washington D.C. Nastanitev v hotelu in nočitev.   

4. dan: Zajtrk. Ves dan spoznavanje znamenitosti WASHINGTONA, prestolnice Združenih držav Amerike: Lincolnov, Rooseveltov in Washingtonov mavzolej, Kapitolski grič, Bela hiša, Pentagon, pokopališče Arlington. Nočitev v hotelu.    

5. dan: Po zajtrku odhod v državo Pennsylvanio. Prihod v PHILADELPHIO, prvo prestolnico Združenih držav Amerike. Ogled mesta: Park neodvisnosti (zvon svobode, dvorana neodvisnosti), Wallnut Street, mestna hiša. Nadaljevanje poti in večerni prihod v NEW YORK. Prvi panoramski krog skozi mesto, namestitev v hotelu in nočitev.

6. dan: Celodnevni ogled (vožnja ta dan z javnim prevozom) znamenitosti v središču New Yorka z našim vodnikom: Zgornji in Spodnji Manhattan, Peta avenija, Wall Street, Centralni park, Liberty Island s kipom svobode ... Po želji obisk nebotičnika Empire State Building oz. stolpa »Tower of Freedom«. Nočitev v hotelu.  

7. dan: Prost dan za samostojno odkrivanje mesta, dodatne oglede, obisk muzejev, nakupe … Večerni transfer na letališče in polet ob 17.40 proti Evropi.

8. dan: Pristanek na Dunaju ob 08.15. Še organiziran transfer do Maribora, Celja in Ljubljane.

 

CENA: 1.790 EUR pri najmanj 25 potnikih 

            1.890 EUR pri najmanj 15 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 6 x nočitev v hotelih turistične kategorije v sobah 1/2 TWC (4 zajtrki), letalski prevoz na linijah Dunaj - Toronto, ter nazaj New York – Dunaj, napitnine za ameriškega šoferja, vse avtobusne prevoze in transferje v ZDA in Kanadi po programu, stroške avtorizacije za vstop v Kanado (ETA), turistično pristojbino za vstop v ZDA, organiziran transfer iz Ljubljane in Maribora do letališča Dunaj in nazaj, odlično slovensko vodenje, organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA:
-
za vstopnine v razne muzeje in znamenitosti ter za enodnevni javni prevoz v New Yorku = predvidoma cca. 100 USD (vodniku na poti),
- za sobo 1/1 = 350 EUR za 6 nočitev.

OPOMBE: Zajtrki v ameriških hotelih niso nujno sestavni del ponudbe. Zajtrka ne obljubljamo v New Yorku, v ostalih mestih pa zajtrk gotovo bo (v hotelu oz. morda kdaj tudi v bližnji restavraciji).

Ob prijavi je treba obvezno oddati kopijo svojega potnega lista.

POMEMBNO: Osebe, ki so po 1. marcu 2011 potovale v Sirijo, Irak, Iran, Jemen, Somalijo, Libijo ali Sudan oz. imajo zraven slovenskega tudi državljanstvo katere teh držav, morajo zaprositi za vizo na veleposlaništvu ZDA.

 

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrašem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.
 

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top