Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

PARIZ (z letalom)

ODHOD: 27. april, 23. junij 2019 | 3 dni | letalo | šifra: PA1062

1. dan: Odhod iz Slovenije (iz Maribora, Celja, Ljubljane ...) v nočnih urah in organiziran transfer na letališče v Benetke. Polet letala nizkocenovne družbe Easyjet ob 6.35 zjutraj  in pristanek v Parizu predvidoma ob 8.25 uri. Avtobusna vožnja v PARIZ in takojšen krožni panoramski ogled mesta: trg Bastille, mestna hiša, ulica Rivoli, trg Concorde, Elizejske poljane, Elizejska palača, trg Trocadero, Eifflov stolp, opera ... Nastanitev v hotelu, nato nadaljujemo z ogledi v popoldanskem času (prevoz z metrojem). Vožnja do mestnega otoka s pravosodno palačo, najstarejšo uro, Conciergerie in katedralo Notre Dame. Sprehod v Latinsko četrt do Sorbone, Panteona in Luksemburških vrtov. Še večerni sprehod okrog centra Georges Pompidou, vrnitev v hotel in nočitev. 

2. dan: Po zajtrku prost dan za oglede ali nakupe (možen odhod v zabaviščni park Eurodisney) ali možnost organiziranega ogleda z vodnikom: vzpon na Eifflov stolp, vožnja z vlakom v Versailles  in ogled soban dvorca »sončnega kralja« Ludvika XIV. Proti večeru zbor vseh potnikov  v Parizu in vzpon na hrib Montmartre (prevoz z metrojem), ogled cerkve Sacre Couer in sprehod do trga umetnikov Place du Tertre ter do zabaviščne ulice Pigalle. Vrnitev v hotel in nočitev. 

3. dan: Zajtrk. Prosto za samostojne oglede in nakupe. Samostojno ali po želji z vodnikom možnost obiska katerega izmed številnih muzejev (muzej Louvre, muzej impresionistov, Rodinov muzej ...).  Možnost vožnje z ladjico po reki Seini. Pozno popoldne transfer na letališče in polet ob 21.40 s pristankom v Benetkah ob 23.20. Sledi še organiziran transfer nazaj v Slovenijo do Ljubljane, Celja in Maribora, kamor bo prihod v nočnih oz. zgodnjih jutranjih urah.

 

CENA: 390 EUR pri najmanj 25 potnikih 

             430 EUR pri najmanj 15 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 2 x prenočišče z zajtrkom v hotelu**/*** v sobah 1/2 TWC, polet na relaciji Benetke–Pariz–Benetke z Easyjetom, vse letališke takse, vključen 1 kos ročne prtljage do 10 kg v dim. 56 x 45 x 25 cm, avtobusni transfer iz letališča do hotela in nazaj (prvi dan z vključeno krožno vožnjo), vozovnice za metro prvi dan in za drugi večer, prevoz iz Maribora do letališča Benetke in nazaj, vodenje in organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA:
- za sobo 1/1 = 60 EUR, 
- za vzpon na Eifflov stolp s prevozom (metro)= 30 EUR,
- za izlet v Versailles z vlakom vključno z vstopnino za dvorec = 45 EUR, (otroci do 18. let plačajo 25 EUR),
- za plovbo z ladjico po reki Seini = cca. 15 EUR (na licu mesta vodniku),
- za prevoz z metrojem (v prostem času).

Pariz lahko raziskujete sami ali se odločite za organizirane oglede z našim vodnikom. Priporočamo, da se za vzpon na  Eifflov stolp in za izlet v Versailles odločite že ob prijavi v agenciji.

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top