Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

PARIZ (z letalom)

ODHOD: 25. april 2020 | 3 dni | letalo | šifra: PA1062

1. dan: Zbor potnikov na letališču Zagreb ob 7. uri zjutraj (ali možnost organiziranega prevoza iz Ljubljane, Celja in Maribora). Polet letala družbe Croatia Airlines ob 9.00 zjutraj  in pristanek v Parizu predvidoma ob 11.05 uri. Avtobusna vožnja v PARIZ in takojšen krožni panoramski ogled mesta: trg Bastille, mestna hiša, ulica Rivoli, trg Concorde, Elizejske poljane, Elizejska palača, trg Trocadero, Eifflov stolp, opera ... Nastanitev v hotelu, nato nadaljujemo z ogledi v popoldanskem času (prevoz z metrojem). Vožnja do mestnega otoka s pravosodno palačo, najstarejšo uro, Conciergerie in katedralo Notre Dame. Sprehod v Latinsko četrt do Sorbone, Panteona in Luksemburških vrtov. Še večerni sprehod okrog centra Georges Pompidou, vrnitev v hotel in nočitev. 

2. dan: Po zajtrku prost dan za oglede ali nakupe (možen odhod v zabaviščni park Eurodisney) ali možnost organiziranega ogleda z vodnikom: vzpon na Eifflov stolp, vožnja z vlakom v Versailles  in ogled soban dvorca  »sončnega kralja« Ludvika XIV. Proti večeru zbor vseh potnikov  v Parizu in vzpon na hrib Montmartre (prevoz z metrojem), ogled cerkve Sacre Couer in sprehod do trga umetnikov Place du Tertre ter do zabaviščne ulice Pigalle. Vrnitev v hotel in nočitev. 

3. dan: Zajtrk. Prosto za samostojne oglede in nakupe. Samostojno ali po želji z vodnikom možnost obiska katerega izmed številnih muzejev (muzej Louvre, muzej impresionistov, Rodinov muzej ...).  Možnost vožnje z ladjico po reki Seini. Popoldan transfer na letališče in polet ob 18.30 s pristankom v Zagrebu ob 20.20. Možnost organiziranega prevoza nazaj v Slovenijo.


CENA: 470 EUR pri najmanj 25 potnikih

             515 EUR pri najmanj 15 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 2 x prenočišče z zajtrkom v hotelu**/*** v sobah 1/2 TWC, polet na relaciji Zagreb–Pariz–Zagreb, vse letališke takse, avtobusni transfer iz letališča do hotela in nazaj (prvi dan z vključeno krožno vožnjo), vozovnice za metro prvi dan in za drugi večer, slovensko vodenje in organizacijo.

MOŽNO DOPLAČILO:
- za sobo 1/1 = 60 EUR,
- za vzpon na Eifflov stolp (z metrojem)= 30 EUR,
- za izlet v Versailles z vlakom vključno z vstopnino za dvorec = 45 EUR, (otroci do 18. let plačajo 25 EUR),
- za plovbo z ladjico po reki Seini = cca. 15 EUR (na licu mesta vodniku),
- za prevoz z metrojem (v prostem času),
- za organiziran povratni prevoz iz Maribora, Slovenske Bistrice, Celja in Ljubljane do letališča Zagreb = 35 EUR.

Pariz lahko raziskujete sami ali se odločite za organizirane oglede z našim vodnikom. Priporočamo, da se za vzpon na  Eifflov stolp in za izlet v Versailles odločite že ob prijavi v agenciji.

 

Na voljo tudi program za termin 3.-5.7.2020 (KLIKNITE TUKAJ).

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top