Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

KANARSKI OTOKI (Tenerife in Gran Canaria)   

ODHOD: 26. april 2020 | 7 dni | letalo | šifra: KAO970

1. dan: Nočni transfer iz Ljubljane, Celja, Slov. Bistrice in Maribora do letališča na Dunaju. Ob 6.35 direkten polet z nizkocenovno družbo Laudamotion proti Kanarskim otokom. Pristanek na otoku TENERIFE predvidoma ob 10.45. Vožnja v enega izmed letoviških krajev na otoku, nastanitev v hotelu, prosto popoldne, večerja in nočitev.

2. dan: Po zajtrku celodnevni izlet po otoku. Najprej mimo plaže La Arena do klifov LOS GIGANTES. Ogled pol tisočletja stare vasice ERJOS. Nadaljevanje do razgledišča EL TANQUE in čudovit razgled na vasico Garachico, ki je bila nekoč najpomembnejše pristanišče na otoku. V ICOD DE LOS VINOS postanek ob najstarejšem drevesu na svetu – Zmajevem drevesu. Še obisk kraja LA OROTAVA, vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

3. dan: Po zajtrku izlet na vulkansko goro TEIDE, ki je najvišji vrh Španije in eden izmed redkih še aktivnih vulkanov v Evropi. Nato skozi narodni park CANADAS DEL TEIDE z več endemitskimi vrstami flore in favne, ki spominja na lunino površje. Po želji (doplačilo) vzpon z žičnico pod vrh gore za razgled na celotne Kanarske otoke. Vrnitev v hotel. Večerja in nočitev.

4. dan: Zajtrk. Prost dan za raziskovanje letoviškega mesta, uživanje na plaži, sprehode v okolico. Možnost obiska znanega LORO PARKA proti doplačilu oz. po želji še kak izlet po otoku oz. z ladjo na sosednji otok La Gomera. Večerja in nočitev v hotelu.

5. dan: Zajtrk. Odhod v pristanišče in plovba s trajektom na GRAN CANARIO. Vožnja v LAS PALMAS in krajši ogled otoške prestolnice, nato naprej do hotela, prosto popoldne ali po želji obisk enega od tematskih parkov. Večerja v hotelu.

6. dan: Zajtrk. Celodnevni izlet po »majhnem kontinentu«, kot otok GRAN CANARIA pogosto imenujejo. Vožnja po slikoviti pokrajini: od peščenih sipin do nasadov banan, bujne tropske poraščenosti v notranjosti in skalnatih pobočjih, ki se ponekod spuščajo v morje. V notranjosti otoka obisk tipičnih vasic. Večerja in nočitev v hotelu.

7. dan: Zgoden zajtrk in transfer na letališče na Gran Canarii in predvidoma ob 9.55 polet letalske družbe Vueling preko Barcelone proti Dunaju s pristankom ob 17.35. Še organiziran transfer v Slovenijo do Maribora, Celja in Ljubljane.

 

CENA: 950 EUR pri najmanj 40 potnikih

            995 EUR pri najmanj 30 potnikih

CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz Dunaj–Tenerife in Gran Canaria–Barcelona–Dunaj, vse letališke takse, 1 kos prtljage za oddajo do 20 kg ter 1 manjši kos ročne prtljage, 6 x polpenzion v hotelih*** v sobah 1/2 TWC (4 x Tenerife, 2 x Gran Canaria), vse oglede, transferje in prevoze po programu, plovba s trajektom Tenerife–Gran Canaria, organiziran transfer iz Ljubljane do letališča Dunaj in nazaj, vodenje in organizacijo.

Vključene vse vstopnine po programu.

MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 = 120 EUR, za izlet v Loro park cca. 40 EUR, za vzpenjačo na Teide cca. 27 EUR.

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top