Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

KANARSKI OTOKI: LANZAROTE  

ODHOD: 17. marec 2020 | 5 dni | letalo | šifra: LF1339

1. dan: Jutranji transfer iz Maribora, Celja in Ljubljane do letališča Marco Polo v Benetkah. Ob 12.50 polet z nizkocenovno družbo EasyJet proti Kanarskim otokom in pristanek na otoku LANZAROTE ob 16.30. Vožnja v enega izmed letoviških krajev. Večerja in nočitev v hotelu.

2. dan: Po zajtrku izlet v NACIONALNI PARK TIMANFAYA z več kot 300 vulkani oz. kraterji, med katerimi je eden še vedno aktiven. Mestoma je temperatura površja nad 100°C, nekaj metrov pod površjem pa celo od 400°C do 600°C. Iznajdljivi domačini to izkoriščajo za pečenje mesa na žaru. Ogled slikovitega mesteca YAIZA. Nato vožnja do skalnate obale Los Hervideros, kjer so vulkanski izbruhi izoblikovali edinstvene strukture. Vožnja naprej ob obali do jezera Verde (zeleno jezero sredi črne peščene plaže). Po želji krajše jahanje kamel po ‘puščavski’ pokrajini.  S posebnim avtobusom vožnja v zavarovan predel NP Timanfaya. Vrnitev v hotel, večerja. Nočitev.

3. dan: Zajtrk. Prost dan v letovišču za razne aktivnosti ali počitek. Po želji izlet na SV del otoka (proti doplačilu). Obisk t.i. Kaktusovega vrta v GUATIZI, ki ga je osmislil najbolj vpliven otoški umetnik in arhitekt Cesar Manrique z več kot 1100 primerkov raznovrstnih kaktusov, ogled vodne jame Jameos del Agua, ki ji poseben pečat daje umetno urejena laguna ter ogled vulkanske jame CUEVA DE LOS VERDES z enim daljših vulkanskih tunelov. Nadaljevanje do skrajnega severovzhoda otoka in do točke MIRADOR DEL RIO s čudovitim razgledom na odprto morje in sosednji otok Graciosa. Za konec ogled  fundacije Cesarja Manriquea. Večerja in nočitev v hotelu.

4. dan: Prost dan za samostojne oglede ali čas na plaži (možen tudi izlet na sosednji otok Fuerteventura). Večerja v hotelu.

5. dan: Po zajtrku prosto dopoldne ali po želji obisk zabaviščnega parka El Texas. Transfer na letališče in ob 18.40 polet v Benetke. Pozen večerni pristanek v Benetkah. Sledi še transfer v Ljubljano, Celje, Slov. Bistrico in Maribor, kamor bo prihod v zgodnjih jutranjih urah.
CENA: 590 EUR pri najmanj 25 potnikih

            630 EUR pri najmanj 15 potnikih

CENA VKLJUČUJE: polet z EasyJetom na relaciji Benetke-Lanzarote-Benetke, vključen 1 kos ročne prtljage (v dimenzijah 56 x 45 x 25cm),  4 x polpenzion v hotelu 3* v sobah 1/2 TWC,  vse transferje in izlet po otoku 2. dan, transfer iz Maribora do letališča Benetke in nazaj, slovensko vodenje in organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA:
- za sobo 1/1 = 90 EUR,
- za izlet na severovzhodni del otoka z vsemi vstopninami  cca. 69 EUR,
- za park El Texas = cca. 40 EUR.


 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top