Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

ISTANBUL

ODHODA: 22. marec, 23. junij 2019 | 3 dni | letalo | šifra: IST701          

1. dan: Zbirališče potnikov na letališču Jožeta Pučnika v Ljubljani ob 07.30 zjutraj (možen organiziran transfer iz Maribora). Polet letala družbe Turkish Airlines ob 09:35 proti Istanbulu. Po pristanku na letališču Ataturk okrog 13.40 po lokalnem času transfer v ISTANBUL–mesto dveh celin in nastanitev v hotelu v centru mesta. Sledi peš spoznavanje živahnega utripa mesta skupaj z našim vodnikom. Nočitev v hotelu.

2. dan: Zajtrk in ogled glavnih znamenitosti ISTANBULA s slovenskim in lokalnim vodnikom: Mošeja Sulejmana Veličastnega, Modra mošeja, cerkev Sv. Modrosti (Hagia Sofia), palača Topkapi, nekdanji Hipodrom in veličastna podzemna cisterna Yerebatan Saray. Popoldne obisk Velikega bazarja (Kapali čaršija) in tržnice začimb ... Zvečer po želji obisk tipičnega  lokala z večerjo in bogatim folklornim programom in trebušno plesalko. Nočitev v hotelu.

3. dan: Po zajtrku prosto za individualne oglede oz. nakupe. Po želji in proti doplačilu možen izlet z ladjico po Bosporju, ogled palače Dolmabahce, ipd.. Popoldanski transfer nazaj letališče, od koder sledi polet proti Ljubljani s Turkish Airlines ob 18.45. Pristanek v Ljubljani ob 19.00 po lokalnem času. Zaključek potovanja oz. po želji še transfer proti Mariboru.


CENA ZA ODHOD 22.3.2019:                    CENA ZA ODHOD 23.6.2019:

390 EUR  pri 25 potnikih                             420 EUR pri 25 potnikih 

440 EUR  pri 15 potnikih                             470 EUR pri 15 potnikih

CENA VKLJUČUJE: polet s Turkish Airlines na relaciji Ljubljana-Istanbul-Ljubljana, vse letališke takse, 2 x nočitev z zajtrkom v hotelu**** v sobah 1/2 TWC v centru Istanbula, vsi ogledi po programu, lokalnega vodnika, kjer je potreben, spremstvo slovenskega vodnika, organizacijo.

Vključene vstopnine: palača Topkapi, Hagia Sofia. 

MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 = 50 EUR, za obisk tipičnega lokala z večerjo in programom = od cca. 45 EUR, za izlet z ladjo po Bosporju = cca 20 EUR, ogled palače Dolmabahce = cca. 15 EUR, za transfer na let. iz Maribora in nazaj = 35 EUR.

Program se lahko še prerazporedi po dnevih.  

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:

Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

top