Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

ISTANBUL

ODHOD: 13. marec 2020 | 3 dni | letalo | šifra: IST701          

1. dan: Zbirališče potnikov na letališču Jožeta Pučnika v Ljubljani ob 7.30 zjutraj. Polet letala družbe Turkish Airlines ob 9:40 proti Istanbulu. Po pristanku na istanbulskem letališču okrog 13.50 po lokalnem času transfer v ISTANBUL – mesto dveh celin in nastanitev v hotelu v centru mesta. Sledi peš spoznavanje živahnega utripa mesta skupaj z našim vodnikom. Nočitev v hotelu.

2. dan: Zajtrk in ogled glavnih znamenitosti ISTANBULA s slovenskim in lokalnim vodnikom: Mošeja Sulejmana Veličastnega, Modra mošeja, cerkev Sv. Modrosti (Hagia Sofia), palača Topkapi, nekdanji Hipodrom in veličastna podzemna cisterna Yerebatan Saray. Popoldne obisk Velikega bazarja (Kapali čaršija) in tržnice začimb ... Zvečer po želji obisk tipičnega  lokala z večerjo in bogatim folklornim programom in trebušno plesalko. Nočitev v hotelu.

3. dan: Po zajtrku prosto za individualne oglede oz. nakupe. Po želji in proti doplačilu možen izlet z ladjico po Bosporju, ogled palače Dolmabahce, ipd.. Popoldanski transfer nazaj na letališče, od koder sledi polet proti Ljubljani s Turkish Airlines ob 18.45. Pristanek v Ljubljani ob 19.00 po lokalnem času. Zaključek potovanja.

 


CENA: 420 EUR
pri najmanj 25 potnikih

           460 EUR pri najmanj 15 potnikih

CENA VKLJUČUJE: polet s Turkish Airlines na relaciji Ljubljana-Istanbul-Ljubljana, vse letališke takse, 2 x nočitev z zajtrkom v hotelu**** v sobah 1/2 TWC v centru Istanbula, vsi ogledi po programu, lokalnega vodnika, kjer je potreben, spremstvo slovenskega vodnika, organizacijo.

Vključene vstopnine: palača Topkapi, Hagia Sofia. 

MOŽNA DOPLAČILA: - za sobo 1/1 = 50 EUR, za obisk tipičnega lokala z večerjo in programom = od cca. 45 EUR, za izlet z ladjo po Bosporju = cca. 20 EUR, ogled palače Dolmabahce = cca. 15 EUR, za povratni transfer do letališča = 35 EUR.

Program se lahko še prerazporedi po dnevih.  

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:

Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

top