Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

RIO DE JANEIRO - v času karnevala

ODHOD: 6. marec 2019 | 7 dni | letalo | šifra: RIO795

1. dan: Zbor potnikov na enem izmed bližnjih letališč (oz. organiziran transfer do letališča). Polet letala preko enega od evropskih letališč proti Braziliji. Nočni polet, obroki na letalu.  

2. dan: Predvidoma jutranji ali dopoldanski pristanek v RIO DE JANEIRU. Transfer in prva panorama enega najlepših mest na svetu. Po osvežitvi si bomo ogledali zgodovinski center z mogočnimi poslopji, parki in trgi: samostan Sao Bento, trg Praca, cerkev Candelaria, moderna katedrala, cesarska palača ... Nastanitev v hotelu predvidoma ob znameniti Copacabani oz. Ipanemi, prosto popoldne. Nočitev v hotelu. 

3. dan: Zajtrk. Vzpon na SUGAR LOAF, eno najslavnejših vzpetin v Riu, ter razgled na Copacabano in mesto. Prosto popoldne. Nočitev v hotelu.   

 4. dan: Zajtrk. Izlet z avtobusom in železnico na eno najbolj znanih točk nad mestom – CORCOVADO, kjer stoji znameniti Kristusov kip, od koder je lep razgled na mesto in okolice. Prost popoldan za ležanje na plaži oz. ostale aktivnosti po želji. Zvečer sledi ogled KARNEVALSKE PARADE na SAMBODROMU, kjer se bodo predstavile zmagovalne skupine tokratnega karnevala. Nočitev v hotelu. 

5. dan: Zajtrk. Prost dan v Riu za individualne oglede ali nakupe. Po želji ogled botaničnega vrta, obisk stadiona Marakana, izlet v favelo, ipd.. Nočitev v hotelu.

6. dan: Zajtrk in prosto dopoldne za zadnje nakupe. Nato transfer na letališče in polet proti Evropi. Nočni let, obroki na letalu. 

7. dan: Pristanek na enem od vmesnih letališč ter nadaljevalni polet do bližnjega letališča. Zaključek potovanja oz. organiziran transfer nazaj v Slovenijo.

 

CENA: 1.990 EUR pri najmanj 15 potnikih 

           2.150 EUR pri najmanj 10 potnikih

CENA VKLJUČUJE: povratni letalski prevoz iz bližnjega letališča v Rio de Janeiro in nazaj z enim vmesnim prestopanjem, 4 x nočitev z zajtrkom v hotelu*** v sobah 1/2 TWC na Copacabani ali Ipanemi, vse prevoze in oglede v Rio de Janeiro po programu, lokalnega vodnika, kjer je potreben, organiziran povratni prevoz iz Slovenije (Maribora, Celja, Ljubljane ...) do odhodnega letališča, v kolikor bo polet iz Benetke, z Dunaja ali pd. in nazaj, slovensko vodenje in organizacijo. 

Vključene vstopnine: na Sugar Loaf in Corcovado, za ogled karnevalske parade na Sambodromu (vstopnica za sektor 11).

MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 = 170 EUR, za različne dodatne izlete v Riu.

V primeru poleta iz Ljubljane, Zagreba, Trsta ali Gradca, transfer do letališča ni vključen v ceni (doplačilo = 35 EUR za povratni transfer).

 

OPOMBA: Program organiziramo takoj po osrednjih karnevalskih dneh, ko se na Sambodromu še enkrat predstavijo najboljše plesne skupine.

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.
 

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

top