Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

 

BRATISLAVA IN DUNAJ

(ogled opere Carmen v slovaškem narodnem gledališču)

ODHOD: 9. februar 2019 | 2 dni | avtobus | šifra: BD1358

1. dan:
Odhod iz Ljubljane ob 7. uri. Pobiranje potnikov v smeri Maribora. Vstop v Avstrijo ter vožnja mimo Gradca, Wr. Neustadta in Eisenstadta. Opoldanski prihod v slovaško prestolnico BRATISLAVO. Po krožnem panoramskem ogledu vzpon na grajski grič do Bratislavskega gradu in parlamenta, odkoder se ob lepem vremenu vidi vse do Malih Karpatov. Nato peš skozi staro mestno jedro (mestna vrata, Michalov stolp, Mozartova palača, Kamniti trg, Primacialna palača, katedrala sv. Martina … Nato nekaj časa za manjše nakupe, kosilo ... Namestitev v hotelu. Zvečer (po želji) odhod v slovaško narodno gledališče na ogled OPERE CARMEN. Po predstavi vrnitev v hotel in nočitev.

2. dan: Po zajtrku slovo od slovaške prestolnice in vožnja proti DUNAJU. Panoramski avtobusni ogled avstrijske prestolnice s krožno vožnjo po Ringu: mimo opere, parlamenta, mestnega teatra, mestne hiše, univerze ... Nato pa peš skozi mestno jedro: kompleks dvorca Hofburg, Španska jahalna šola in avguštinska cerkev, mimo grobnice Habsburžanov in mimo cerkve sv. Petra do znamenite katedrale sv. Štefana za krajši ogled. Prosto za samostojne oglede, manjše nakupe … Nazadnje še postanek za krajši zunanji ogled dvorca Schönbrunn. Popoldne slovo od mesta in vrnitev proti domu. Prihod v Slovenijo v večernih urah.

 

CENA: 139 EUR pri najmanj 20 potnikih 

             180 EUR pri najmanj 8 potnikih

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom/luksuznim kombijem, cestnine, parkirnine, 1 x nočitev z zajtrkom v hotelu*** v sobah 1/2 TWC, oglede po programu, slovensko vodenje in organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 = 20 EUR, za ogled opere Carmen, cene vstopnic po 19 EUR, 29 EUR ali 39 EUR (odvisno od razpoložljivosti po kategorijah v času rezervacije).

POPUSTI: otrok do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama),
-5% popusta za tretjo odraslo osebo v sobi na dodatnem ležišču.

Pri manj potnikih bo prevoz izveden z udobnim kombijem, naš vodnik bo tudi voznik.

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top