Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

BUDIMPEŠTA IN BLATNO JEZERO (dopolnjevanje skupine)

ODHOD: 7. april 2018 | 2 dni | avtobus | šifra: BUB039

1. dan: Odhod iz Celja ob 04.00 uri, pobiranje potnikov v smeri Maribora (možen tudi vstop v Zrečah in Slovenskih Konjicah). Vožnja po pomurski avtocesti proti Madžarski. Prestop meje in nadaljevanje poti po avtocesti do Budimpešte (vmes postanki). Prihod v madžarsko prestolnico v dopoldanskem času. Prvi postanek ob Elizabetinem mostu in sprehod po mestnem jedru Vaci ter do pokrite tržnice. Sledi krožni ogled mestnih znamenitosti: Nep stadion, Trg herojev, Narodna galerija, cerkev sv. Štefana, Parlament ... Nadaljujemo z vzponom na grajski grič do ribiške utrdbe, mimo Matijeve cerkve in grajskega kompleksa. Nazadnje še z vzpon do trdnjave Citadella. Nastanitev v hotelu. Po osvežitvi odhod na večerjo v eno izmed znanih čard, kjer bo ob vključeni jedači in pijači potekal tudi folklorni program. Kasnejša vrnitev v hotel in nočitev.

2. dan: Zajtrk. V dopoldanskem času prosto za manjše nakupe in individualne oglede. Odhod iz Budimpešte proti Blatnemu jezeru. Postanek na polotoku Tihany z ogledom vasice, kjer še vedno gojijo stare obrti (lončarstvo, vezenine ...). V vinorodnem predelu Badacsony na severni strani jezera sledi degustacija lokalnih vin. Nadaljujemo proti domu mimo mesta Kesthely. Prestop meje v Slovenijo in prihod v domov v poznih večernih urah.

 

CENA: 119 EUR pri najmanj 40 potnikih         

Cena vključuje: nočitev s samopostrežnim zajtrkom v hotelu*** v sobah ½ TWC, večerjo v čardi z glasbo, folklornim programom in začetno pijačo, degustacijo vin ob Blatnem jezeru, prevoz s turističnim avtobusom, cestnine in pristojbine, vodenje in organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 = 15 EUR.

 INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

top