Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

LUGANO IN VERONA (SVET MINIATUR IN ČOKOLADA) 

ODHOD: 22. junij 2019 | 2 dni | avtobus | šifra: LV1291

1. dan: Odhod iz Maribora ob 00.00 (ob polnoči z 21. na 22.6.). Pobiranje potnikov v Slov. Bistrici, Celju, Ljubljani. Vožnja preko Fernetičev po Italiji. Potovanje mimo Benetk, Padove, Vicenze in Milana proti Švici. Jutranji prihod v mestece MELIDE v bližini Lugana in obisk SWISSMINIATUR. Na več kot 14.000 kvadratnih metrih so razstavljene kopije številnih znamenitosti, izdelane v merilu 1:25. To so makete ladij, znanih gorskih železnic, vključno z modelom železnic s kar 3560 m tirov, po katerem kroži kar 18 miniaturnih vlakov. Sledi vožnja v ČOKOLADNICO ALPROSE, ki je največja švicarska proizvajalka čokolade. Po ogledu nadaljevanje poti v LUGANO ob istoimenskem jezeru pod visokimi hribi: sprehod po promenadi ob jezeru, starem delu mesta in trgih, ki jih krasijo pročelja meščanskih hiš. Vrnitev v smeri Milana, Bergama in Brescie. Namestitev v hotelu, večerja in nočitev.

2. dan: Po zajtrku vožnja do GARDSKEGA JEZERA. Postanek na polotoku SIRMIONE. Sprehod po mestecu, do gradu Scalighieri in naprej do rimskih term Catullo. Možnost vožnje z ladjico (doplačilo). Obisk VERONE, mesta Romea in Julije. Ogled starega mestnega jedra ob okljuku reke Adiže: arena, trg Piazza Bra, Piazza del Erbe, Julijin balkon, Dantejev spomenik, grad ... Popoldanski povratek proti Sloveniji. Prihod domov v večernih urah.

 

CENA: 159 EUR pri najmanj 40 potnikih 

            179 EUR pri najmanj 30 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 1 x polpenzion v hotelu*** v 1/2 TWC sobah, prevoz s turističnim avtobusom, cestnine, parkirnine, vstopne takse, vse oglede po programu, slovensko vodenje in organizacijo.

Vključena:  vstopnica za park Swissminiatur.

POPUSTI: otrok do 12 let 25% na doadtnem ležišču (v sobi z dvema odraslima osebama).

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.
 

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top