Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

GALA VEČER V BENETKAH  

ODHODI: 17. marec 2018 | 1 dan | avtobus | šifra:GB1286

Ekskluzivno! Pridružite se nam v gledališču AVANSPETTACOLO na gala večerji in na eni najbolj ekskluzivnih zabav v Benetkah.

Odhod iz Maribora ob 9. uri zjutraj (TPC City). Pobiranje potnikov: ob 9.30 v Slov. Bistrici (Spar ob AC), ob 10.00 v Celju (dvorana Zlatorog) in ob cca. 11.00 v Ljubljani (parkirišče Dolgi most). Prestop meje  in potovanje ob tržaškem zalivu, mimo Palmanove do Mester in BENETK. Plovba z vaporettom (vodnim avtobusom) po kanalu Grande do trga Sv. Marka. Izkrcanje in ogled mesta z našim vodnikom: trg Sv. Marka, bazilika, doževa palača, most vzdihljajev, most Rialto ... Nato doživetje vrveža na veličastnih beneških trgih in skrivnostnih uličicah. Čas za odkrivanje mesta po svoje, nakup spominka, prigrizek … Zbor ob dogovorjeni uri in sprehod po skrivnostnih mestnih ulicah, preko številnih mostov in kanalov do avtobusnega parkirišča na Tronchettu.  Sledi vožnja do gledališča AVANSPETTACOLO. Dobrodošlica s koktajli, glasbena spremljava, izbrani prigrizki šefa kuhinje. Sledi vstop v veličastno gledališko dvorano in spremljanje nastopa mednarodno priznanih umetnikov ob gala večerji: plesalci, pevci, glasbeniki, akrobati in kontorsionisti izvajajo točke iz muzikalov, kabaretov, primerne za vse generacije (dve uri in pol; doplačilo). Namesto ogleda prestave je možen prost večer v Benetkah. Odhod proti Sloveniji okoli polnoči in vrnitev v zgodnjih jutranjih urah.

 

CENA: 59 EUR iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja 

            54 EUR iz Ljubljane  

CENA VKLJUČUJE:  prevoz s turističnim avtobusom, cestnine in parkirnine, ekološke vstopne takse v Benetke (ZTL), slovensko vodenje in celotno organizacijo.

Vključena: 1x vožnja z vaporettom po Canalu Grande (v eno smer).

MOŽ
NA DOPLAČILA: za predstavo z gala all inclusive večerjo v gledališču Avanspettacolo = 80 EUR (ob prijavi), za vožnjo z vaporettom po Canalu Grande (iz mesta) =  cca. 8,50 EUR.

OP
OMBE: V kolikor kdo ne bi želel na večerjo s predstavo, lahko ostane dlje časa v Benetkah v lastni režiji oz. je prost v centru mesta Mestre.

POPUSTI
: otrok do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

OPOMBA:
Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo.

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.
 

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top