Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 


DOLINA LOARE, ŽENEVA IN PARIZ 

ODHOD: 27. april 2018 | 5 dni | avtobus, letalo | šifra DL1292

PROGRAM BREZ NOČNIH VOŽENJ!

 1. dan: Odhod iz Maribora ob 3. uri zjutraj. Pobiranje potnikov preko Celja, Ljubljane in Postojne proti Fernetičem. Prestop v Italijo in vožnja na relaciji Verona–Milano–dolina Aoste. Vožnja po slikoviti gorski cesti in prestop v Švico preko prelaza St. Bernard. Panoramska vožnja ob ŽENEVSKEM JEZERU in krajši ogled ŽENEVE. Prihod v Francijo in nastanitev v hotelu v Maconu ali okolici. Nočitev.

2. dan: Zajtrk. Sledi vožnja preko osrednje Francije proti severozahodu na relaciji Paray le Monial–Moulins–Bourges. Popoldanski prihod na območje DOLINE LOARE, ki se ponaša s številnimi gradovi in prostranimi vinogradi. Obisk zanimivega gradu CHENONCEAUX, kjer je nekdaj bivala ljubica francoskega kralja. Prihod v mesto TOURS, kjer je živel sv. Martin, krajša panorama ter nastanitev v hotelu v mestu ali okolici. Večerja in nočitev.

3. dan: Po zajtrku celodnevni izlet po dolini gradov. Najprej do gradu AMBOISE, ki je nastal na vzpetini nad Loaro in kjer je pokopan Leonardo Da Vinci. Ogled soban. Panoramska vožnja po znameniti dolini mimo več gradov in vasi. Opoldanski postanek v mestu BLOIS, kjer je imela svoje oporišče Ivana Orleanska. Popoldan vožnja do gradu CHAMBORD, ki velja za največjega na področju Loare. Ogled soban in zanimivih stopnišč. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

4. dan: Zajtrk in vožnja v mesto CHARTRES za ogled znamenite katedrale. Zgodnji popoldanski prihod v francosko prestolnico PARIZ. Krožna panoramska vožnja in zunanji ogled glavnih znamenitosti (notranji ogledi po želji, če bo možno): trg Bastille, cerkve Notre Dame, ulica Rivoli, muzej Louvre, trg Concorde, Elizejske poljane, slavolok zmage, Eifflov stolp, opera ... Postanek na Montmartru za ogled bazilike Sacre Coeur in trga slikarjev. Nočitev v hotelu v mestu ali okolici.    

5. dan: Zgoden zajtrk in transfer na letališče v Parizu. Polet letala Adria Airways ob 9.45 in pristanek v Ljubljani ob 11.25. Zaključek potovanja (po želji še transfer nazaj proti Mariboru).

 

 

CENA: 599 EUR pri najmanj 40 potnikih 

            655 EUR pri najmanj 30 potnikih

CENA VKLJUČUJE: enosmerni letalski polet z Adrio Airways iz Pariza v Ljubljano, letališko takso, 1 kos velike prtljage, 4 x prenočišče z zajtrkom v hotelih turistične kategorije v sobah 1/2 TWC, 2 večerji, prevoz s turističnim avtobusom, vse cestnine in parkirnine, vse oglede po programu, slovensko vodenje in organizacijo.

V
ključene vstopnine: za dvorce Chenonceaux, Amboise in Chambord v dolini Loare.


MOŽNI DOPLAČILI: za sobo 1/1 = 120 EUR, za prevoz iz letališča Ljubljana do Maribora = 15 EUR/osebo.

Vrstni red ogledov se lahko še spremeni.

 

POTOVANJE “FIRST CLASS”: V turistični agenciji Sajko želimo pri izbranih daljših avtobusnih potovanjih ponuditi našim potnikom še več vključenih storitev in še udobnejše potovanje. Oznaka FIRST CLASS ob programu pomeni:
- nadstandardna razdalja med sedeži na avtobusu (vsaj 82 cm), kar pomeni več prostora in udobja za potnike,
- mini vodnik z opisi glavnih znamenitosti posameznega potovanja in zemljevid poti.

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top