Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

BENETKE IN BENEŠKA LAGUNA (MURANO IN BURANO)

ODHOD: 23. junij 2018 | 1 dan | avtobus | šifra: BBL178

Odhod iz Maribora ob 4. uri zjutraj (TPC City). Pobiranje potnikov ob 4.30 v Slov. Bistrici (Spar ob AC), ob 5.00 v Celju (dvorana Zlatorog) in ob cca. 6.00  v Ljubljani (parkirišče Dolgi most). Vožnja do Fernetičev, prestop meje in nadaljevanje po Italiji do rta Punta Sabbioni. Sledi vožnja z ladjico po beneški laguni v BENETKE do trga Sv. Marka. Izkrcanje in skupen ogled mesta: trg Sv. Marka, bazilika, doževa palača, most vzdihljajev, most Rialto, kanal Grande ... Nato se bomo predali vrvežu na veličastnih beneških trgih in skrivnostnih uličicah. Čas bo za odkrivanje mesta po svoje, nakup spominka, kosilo … Ob dogovorjeni uri se bomo ponovno zbrali v pristanišču. Vožnja z ladjico do otoka MURANO. Obiskali bomo delavnico znanega muranskega stekla, prikaz izdelave. Lahko boste tudi kaj kupili. Sledi še obisk otoka BURANO, kjer boste spoznali svojstven način izdelave »buranske« čipke. Sprehod po otočku med pisano pobarvanimi hišami vam bo pričaral delček njihove zgodovine. Vrnitev z ladjico do avtobusnega parkirišča na Punta Sabbioni. Vožnja nazaj na avtocesto in proti Sloveniji. Vrnitev domov v kasnejših večernih urah.

 

CENA: 68 EUR iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja 

             63 EUR iz Ljubljane  

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, vožnje z ladjo na relaciji Punta Sabbioni–Benetke–Murano–Burano in nazaj, cestnine, vse vstopne takse, pristojbine in parkirnine, vodenje in organizacijo.

POPUSTI: otrok do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

OPOMBA: Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo. Na dan odhoda vam je (v nujnih primerih) na voljo dežurna tel. številka 02 80 51 807.

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.
 

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top