Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

POČITNICE NA OTOKU TENERIFE

ODHOD: 4. februar 2019 | 6 dni | letalo | šifra: PT1231

1. dan: Jutranji transfer iz Slovenije (iz Maribora, Celja, Ljubljane ...). Vožnja proti Sežani, prestop v Italijo in naprej mimo Benetk in Verone do letališča Bergamo. Polet letala nizkocenovne družbe ob 19.25. direktno proti Kanarskim otokom. Pristanek na otoku TENERIFE v poznih večernih urah. Avtobusni transfer v največji turistični kraj na severnem delu otoka Puerto de la Cruz. Nastanitev v hotelu Checkin Concordia Playa ****. Nočitev.

2. dan: Zajtrk. Prosto za kopanje, sprehode v okolico in razne aktivnosti. Po želji celodnevni izlet po otoku (klifi Los Gigantes, vasica Erjos, razgledna točka El Tanque, vasica Garachico, najstarejše drevo na svetu ….). Večerja in nočitev v hotelu.

3. dan: Zajtrk. Prost dan za uživanje, kopanje, itd. Po želji izlet na vulkansko goro Teide, ki je najvišji vrh Španije in eden izmed redkih še aktivnih vulkanov v Evropi. Tudi možnost obiska katerega izmed tematskih parkov. Večerja in nočitev v hotelu.

4. in 5. dan: Zajtrk in prost dan za kopanje in različne aktivnosti po dogovoru. Večerja in nočitev v hotelu.  

6. dan: Po zajtrku še prosto dopoldne, nato transfer na letališče Tenerife. Polet ob 14.20 nazaj proti Italiji in pristanek v Bergamu. Sledi še transfer nazaj v Slovenijo do Ljubljane, Celja in Maribora, kamor bo povratek v nočnih oz. jutranjih urah naslednjega dne.

 


Hotel CheckinConcordia Playa****
se nahaja na odlični lokaciji v letovišču Puerto de la Cruz, le 10 min. prijetnega sprehoda od bazenskega kompleksa s slano vodo Lago Martianez ter 40 metrov od najbližje plaže. V hotelu se nahaja 236 sob, samopostrežna restavracija, recepcija,
zunanji bazen s sončno teraso, kavarna ob bazenu... Uživajte ob čudovitih plažah, morskih razgledih in naravnih lepotah rajskega otoka Tenerife.

 

CENA: 595 EUR pri najmanj 25 potnikih  

           645 EUR pri najmanj 15 potnikih

CENA VKLJUČUJE: polet z nizkocenovno letalsko družbo Bergamo–Tenerife-jug–Bergamo, vse letališke takse (cca. 90 €/osebo), 1 kos ročne prtljage omejenih dimenzij do 10 kg, 5 nočitev z zajtrkom v hotelu Checkin Concordia Playa **** v sobah 1/2 TWC, 4 večerje, avtobusni transfer iz letališča Tenerife-jug do hotela in nazaj, avtobusni transfer iz Maribora do letališča Bergamo in nazaj s cestninami in parkirninami, spremstvo slov. vodnika, organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 = 95 EUR; za celodnevni izlet po otoku Tenerife = 35 € (fiksna cena ob plačilu vnaprej v agenciji, na licu mesta je cena lahko višja, izlet bo izveden samostojno pri najmanj 15 udeležencih, drugače pa v kombinaciji z ostalimi turisti), za poldnevni izlet na vulkansko goro Teide, za obisk atraktivnega Loro Parka in ostalih tematskih parkov na otoku, dodatni izleti po dogovoru (cene za te izlete naknadno - odvisno od števila potnikov), za kos velike prtljage za oddajo (od cca. 50 € dalje).

 

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

top