Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

POČITNICE NA OTOKU TENERIFE

ODHOD: 30. januar 2018 | 6 dni | letalo | šifra: PT1231

1. dan: Organiziran transfer iz Slovenije (iz Maribora, Celja, Ljubljane ...) v nočnih urah (v noči iz 29./30.1.2018). Vožnja proti Sežani, prestop v Italijo in naprej mimo Benetk in Verone do letališča Bergamo. Predvidoma jutranji ali dopoldanski polet letala nizkocenovne družbe direktno proti Kanarskim otokom. Pristanek na otoku TENERIFE predvidoma v opoldanskih urah po lokalnem času. Avtobusni transfer v največji turistični kraj na severnem delu otoka Puerto de la Cruz. Nastanitev v hotelu GF Noelia Playa***. Prosti preostanek dneva, večerja in nočitev.

2. dan: Zajtrk. Prosto za kopanje, sprehode v okolico in razne aktivnosti. Po želji celodnevni izlet po otoku (klifi Los Gigantes, vasica Erjos, razgledna točka El Tanque, vasica Garachico, najstarejše drevo na svetu ….) Večerja in nočitev v hotelu.

3. dan: Zajtrk. Prost dan za uživanje, kopanje, itd. Po želji izlet na vulkansko goro Teide, ki je najvišji vrh Španije in eden izmed redkih še aktivnih vulkanov v Evropi. Tudi možnost obiska katerega izmed tematskih parkov. Večerja in nočitev v hotelu.

4. in 5. dan: Zajtrk in prost dan za kopanje in različne aktivnosti po dogovoru. Večerja in nočitev v hotelu.  

6. dan: Zgodnji transfer na letališče Tenerife. Polet nazaj proti Italiji in pristanek v Bergamu predvidoma v opoldanskem času. Sledi še transfer nazaj v Slovenijo do Ljubljane, Celja in Maribora, kamor bo povratek v večernih urah.


GF NOELIA PLAYA*** se nahaja na severnem delu otoka v kraju Puerto de la Cruz, 300m od plaže in le 10 min od Loro Parka. Hotel je sestavljen iz 106 apartmajev – studiev, razdeljenih v 6. nadstropij. Ponudba hotela: recepcija, restavracija, kavarna, velika in popolnoma opremljena konferenčna soba, mini market, bazen na strehi hotela s teraso za sončenje (v zimskem času je bazen ogrevan), brezplačen WiFi v skupnih prostorih, soba z igrami…

 

CENA: 595 EUR pri najmanj 25 potnikih 

            645 EUR pri najmanj 15 potnikih

CENA VKLJUČUJE: polet z nizkocenovno letalsko družbo Bergamo–Tenerife-jug–Bergamo, vse let. takse (cca. 90 €/osebo), 1 kos ročne prtljage omejenih dimenzij do 10 kg, 5 x polpenzion v hotelu GF Noelia Playa*** v sobah 1/2 TWC, avtobusni transfer iz letališča Tenerife-jug do hotela in nazaj, avtobusni transfer iz Maribora do letališča Bergamo in nazaj s cestninami in parkirninami, spremstvo slov. vodnika, organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 = 95 EUR; za celodnevni izlet po otoku Tenerife = 35 € (fiksna cena ob plačilu vnaprej v agenciji, na licu mesta je cena lahko višja, izlet bo izveden samostojno pri najmanj 15 udeležencih, drugače pa v kombinaciji z ostalimi turisti), za poldnevni izlet na vulkansko goro Teide, za obisk atraktivnega Loro Parka in ostalih tematskih parkov na otoku, dodatni izleti po dogovoru (cene za te izlete naknadno - odvisno od števila potnikov), za kos velike prtljage za oddajo (od cca. 50 €).

POMEMBNO: Pridržujemo si pravico do spremembe datuma odhoda za 1–4 dni glede na razpoložljivost letalskih vozovnic v času fiksne potrditve. Lahko pride do spremembe odhodnega letališča v bližini. Ob prijavi je treba oddati kopijo potnega lista ali osebne izkaznice.

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

top