Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

 

SKRITA PONUDBA!

 

OBJAVLJENE AKCIJSKE CENE VELJAJO IZKLJUČNO ZA OBISKOVALCE SPLETNIH STRANI NOVEGA TEDNIKA IN RADIA CELJA.

Velja samo za nove prijave. Vsi ostali pogoji (popusti, doplačila, zavarovanja, itd.) ostajajo nespremenjeni.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________


  POČITNICE NA SICILIJI, odhod 13.7.2017 (avtobus-letalo)

  Skupinski odhod v času poletnega kluba TA SAJKO:

  

 

PROGRAM A: 13.-21.7.2017

1. dan: Odhod avtobusa iz Maribora ob 17. uri. Vožnja preko Slov. Bistrice, Celja in Ljubljane proti Italiji. Nočna vožnja mimo Bologne in Firenc.
2. dan: Potovanje mimo Rima do NEAPLJA in v jutranjih urah krajši ogled glavnih znamenitosti: castel Nouvo, gledališče San Carlo, plebiscitni trg, galerija Umberta I. ... Nadaljevanje južno mimo Salerna, pokrajine Basilicata in Kalabrija. Opoldanski prihod do Mesinske ožine. Kratka plovba s trajektom in pristanek v MESSINI na otoku SICILIJA. Sledi nastanitev v letoviškem mestecu LETOJANNI, nedaleč od znamenite Taormine. Prosto za prvo kopanje in spoznavanje okolice. Večerja in nočitev v hotelu.
3.–8. dan: Prosti dnevi za kopanje, udeležbo na različnih izletih po otoku (vključen je izlet v staro Taormino in vzpon na pobočje vulkana Etna) in ostale aktivnosti. Bivanja na osnovi ponudbe polpenzionov.
9. dan: Zajtrk. Organiziran avtobusni transfer na letališče Catania. Opoldanski polet z letalsko družbo Volotea na letališče Marco Polo v Benetkah, predvidoma zgodnji popoldanski pristanek. Sledi še organiziran avtobusni prevoz v Slovenijo do Ljubljane, Celja, Slov. Bistrice in Maribora, povratek predvidoma v zgodnjih večernih urah.


SAJKOV KLUB SICILIJA VKLJUČUJE ŠE:
- vodnika oz. predstavnika turistične agencije Sajko ves čas bivanja v hotelu,
- krajši izlet v staro TAORMINO, eno najlepših turističnih središč na Siciliji,
- vzpon na pobočje vulkana ETNA do višine 1.900 m.

 

HOTEL ALBATROS*** leži tik ob morju v jedru letoviškega LETOJANNI-ja. Vse sobe so klimatizirane, s kopalnico (tuš ali kad), telefonom, televizorjem in večina z balkonom. Hotel ima restavracijo (samopostrežni zajtrki, večerje – izbor menujev), ameriški bar ter piano bar (glasba ob večerih). Gostje lahko koristijo tudi (doplačilo v sezoni) ležalnike in senčnike na lastni peščeni plaži, ki je od hotela oddaljena samo 10 m. V hotelu Albatros je možno bivanje tudi v ostalih terminih. Za cene individualnih odhodov povprašajte v naših poslovalnicah.

HOTEL DELLE PALME*** leži cca 80m od obale (in cca 150m od hotela Albatros) v jedru letoviškega LETOJANNI-ja. Vse sobe so klimatizirane, s kopalnico (tuš ali kad), telefonom, televizorjem in balkonom. Hotel ima restavracijo (samopostrežni zajtrki, večerje – izbor menujev) bar in teraso za sončenje z manjšim bazenom na strehi hotela. Gostje lahko koristijo tudi (doplačilo v sezoni) ležalnike in senčnike na peščeni plaži, ki je od hotela oddaljena samo 100-150m.

 

CENA: 539 EUR 599 EUR pri najmanj 40 potnikih

CENE VKLJUČUJEJO: 7 x polpenzion v sobah ½ TWC v hotelu Albatros*** (ali v hotelu Delle Palme***) v Letojanniju, turistično takso, ogled stare Taormine, vzpon na pobočje vulkana Etna do 1.900 m, slovenskega predstavnika- vodnika ves čas letovanja in celotno organizacijo, letalske polete z nizkocenovno letalsko družbo Volotea v eno smer (kot v opisu programov) na relaciji Benetke–Catania vključno z vsemi let. taksami in vključno z 1 kosom prtljage do 20 kg, vse prevoze po posameznem programu s turističnimi klimatiziranimi avtobusi vključno z organiziranimi transferji iz Slovenije (iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja in Ljubljane) do letališča Benetke in transferji iz Letojannija do letališča Catania, stroške trajekta čez mesinsko ožino na Sicilijo in krajši panoramski ogled Neaplja na poti.

MOŽNO DOPLAČILO: za sobo 1/1 = 120 €.

POPUSTI: za otroke do 12 let (z 2 odraslima) = 25%, tretja in četrta odrasla oseba v sobi = 10%.

MOŽNI DODATNI IZLETI z doplačilom (z našim avtobusom in s slovenskim vodenjem):
- poldnevni izlet v starogrško Syracuso,
- celodnevni izlet na Liparske otoke,
- celodnevni izlet v Palermo in Cefalu.
Za izvedbo izletov je potrebnih najmanj 20 udeležencev. Podrobnosti izletov in cene bodo na voljo v naših poslovalnicah in pri našem predstavniku.

POMEMBNO: V času objave programa ure letalskih poletov še niso bile fiksno potrjene, zato je v tej zvezi možen v programu tudi kakšen zamik pri odhodih in povratkih (eventuelno tudi sprememba datuma odhoda za kakšen dan).

Nastanitev je predvidena v hotelu Albatros***, v primeru večjega povpraševanja pa je možno tudi, da bo nastanitev v bližnjem hotelu Delle Palme***, ki je enake kategorije.

 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________


   KORZIKA - organizirane aktivne počitnice

   odhod 9.7.2017 | 8 dni

   avtobus, ladja (trajekt)

 

KORZIKA – otok lepote in izjemnih kontrastov: bogata in zaradi velike razgibanosti otoka hitro spreminjajoča se vegetacija, visoke gore in gorske verige, ki delijo celino na dvoje, tipične hribovske vasice, kjer življenje še vedno teče počasneje kot drugod. Tu so številna obmorska mesteca, ki kažejo mediteranski vpliv in izpričujejo kljubovalnost otoških prebivalcev skozi zgodovino … Čudovite plaže, ki jih otok premore preko 300 kilometrov in kjer tudi na vrhuncu sezone ni prave gneče. Otok je pravi raj za ljubitelje narave, planince, gorske kolesarje, potapljače … Korzika vabi s svojo neokrnjenostjo in ohranja sloves kot otok individualnega turizma. Tokrat vam ponujamo letovanje v neposredni bližini korziškega glavnega mesta Ajaccio, ki je vedno zanimivo za obiskovalce (Napoleonova rojstna hiša, več muzejev, tržnica, grad, pristanišče ...). Je tudi zelo dobro izhodišče za izlete do večine najbolj znanih krajev na otoku. Za ljubitelje narave, pohodnike, planince, je nedaleč proč kar nekaj možnosti ... Počitnikarji lahko torej izbirajo med lenarjenjem na plaži ali ob bazenu, pohodi po bližnjih hribih, raziskovanju otoškega glavnega mesta, kolesarjenjem, izleti z čolnom ali ladjo ob zahodni obali, organiziranimi avtobusnimi izleti po otoku …

1. dan: Odhod avtobusa iz Maribora ob 20. uri. Pobiranje potnikov preko Slov. Bistrice, Celja, Ljubljane proti Fernetičem. Vožnja na relaciji Benetke– Bologna–Firence. Nočna vožnja.

2. dan: Jutranji prihod v LIVORNO, vkrcanje na trajekt in plovba proti BASTII na otoku KORZIKA. Izkrcanje, krajši ogled mesta in avtobusna vožnja proti notranjosti otoka. Na poti krajši postanek v nekdanji prestolnici – mestu CORTE, ki ga odlikuje slikovita citadela na hribu, v mestu pa najdemo tudi edino otoško univerzo. Nadaljujemo po hriboviti cesti skozi več vasic in mestec in se preko prelaza VIZZAVONA začnemo spuščati proti zahodni obali. Prihod v prestolnico AJACCIO in nastanitev v hotelu Sun Beach*** v okolici mesta v obalnem delu. Večerja in nočitev.

3. dan: Zajtrk in prosto dopoldne za kopanje, spoznavanje okolice. Krajši popoldanski izlet v center AJACCIA. Krožna vožnja in peš ogled glavnih znamenitosti: Napoleonov spomenik, trg general de Gaulla, trg Foch, Napoleonova rojstna hiša (notranji ogled z doplačilom), citadela ... Nekaj prostega v središču mesta, nato vrnitev v hotel. Večerja in nočitev.

4. dan: Po zajtrku prost dan oz. po želji za pohodnike (manjše doplačilo za prevoz do izhodišča) izlet v bližnje hribe (pribl. 3 do 4 ure peš po planinskih stezah, možnost spoznavanja korziške narave in hribovite okolice). Povratek v hotel, prosto. Večerja.

5. dan: Celodnevni izlet (doplačilo) v mesto SARTENE – najbolj korziško od vseh mest – in nato na skrajni jug do najlepšega mesta na otoku BONIFACIO; ali pa kopanje in lenarjenje v vašem počitniškem kraju. Kasnejši povratek v hotel in nočitev.

6. dan: Po zajtrku prosto za kopanje (za pohodnike se lahko spet organizira tudi kakšna planinska tura po okoliških hribih). Večerja in nočitev.

7. dan: Prost dan za kopanje (po želji možen jutranji obisk mestne tržnice) ali različne aktivnosti. V popoldanskih urah na željo izlet z ladjico do znamenitih otokov SANGUINAIRES (Krvavi otoki). Večerja v hotelu.

8. dan: Po zajtrku se bomo odpravili nazaj preko hribov proti pristanišču BASTIA. Vkrcanje na trajekt. Plovba proti Italiji in popoldanski pristanek v LIVORNU. Še avtobusna vožnja nazaj proti domu na relaciji Firence–Bologna–Benetke. Prihod v Slovenijo v poznih nočnih urah.

 

HOTEL SUN BEACH*** - leži blizu obale pribl. 3 km zahodno od centra mesta Ajaccio, dobrih 200 metrov od morja. Hotel ima 86 sob za goste, restavracijo, bar z razgledno teraso, TV salon, zunanji bazen. Vse sobe imajo kopalnico, klimo, tv, telefon, balkon. Ležalniki ob bazenu (v omejenem številu) so brezplačni. Brezplačna internetna povezava je na voljo v skupnih prostorih.

 

CENA:  599 EUR 658 EUR pri najmanj 35 potnikih

599 EUR pri najmanj 45 potnikih

 

CENA VKLJUČUJE: 6 x polpenzion v hotelu Sun Beach*** (okrepljen kontinentalni zajtrk, strežena večerja) v obmorskem delu prestolnice Ajaccio v sobah 1/2 TWC, prevoz s trajektom na relaciji Livorno–Bastia–Livorno, vstopne in izstopne takse za Korziko, avtobusni prevoz s turističnim klimatiziranim avtobusom, slovenskega spremljevalca, organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 = 230 €, za celodnevni izlet po otoku (Sartene in Bonifacio) = pribl. 40 €, za izlet z ladjico na znamenite »Krvave otoke« (Les Iles Sanguinaires) = pribl. 30 €,m za pohodniške izlete v bližnje hribe (obračuna se manjši strošek prevoza).

POPUSTI: otrok do 12 let (z 2 odraslima) = 20%.

 

DOBRO JE VEDETI: Korzika je prava destinacija za ljubitelje neokrnjene narave, kristalno čistega morja in mirnega dopusta brez večje gneče. Individualnost, ki vam jo zagotavlja otok, je zato nekoliko dražja kot v masovnih turističnih destinacijah. Prepričajte se. Verjamemo, da se boste še vračali.

Vozni redi trajektov v času objave programov še niso bili potrjeni, zato je možno tudi odstopanje v časovnici.

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 HOTEL ZADAR**** - AKCIJA - 15% NA OBJAVLJENE CENE

ZADAR: Hrvaška • Dalmacija

3 x polpenzion že za 138 € os.

OTROK do 7 let BREZPLAČNO Lega:
na ugodni lokaciji 500 m od morja in sprehajalne promenade Kolovare, 1500 m od živahnega centra mesta s številnimi znamenitostmi, 200 m od avtobusne postaje.
Plaža: 500 - 600 m, prodnata, delno prekrita s kamenčki in betonirana. Ima modro zastavo, idealna za bivanje z otroki. Nad plažo zelena površina v senci, kjer se lahko otroci igrajo. Na plaži garderobe, prhe in sanitarije.
Ponudba: nov turistični objekt, v celoti klimatiziran hotel, recepcija, restavracija, kavarna, a la carte restavracija, zunanji bazen s sladko vodo, terasa za sončenje z ležalniki (omejeno število), fitness center, soba za masažo, savna.
Parkiranje: brezplačno (nevarovano).
Hrana, pijača: samopostrežni zajtrk, večerja izbor dveh menijev.
Sobe v hotelu Zadar****: pribl. 25–35m2, sodobno opremljene, klima, prha, wc, sušilnik za lase, telefon, sat-tv, trezor, hladilnik, balkon, pogled na park.
Šport, zabava: zunanji bazen s sladko vodo, izposoja koles, scooterjev, rent-a-car, izleti, transferji.

 

Akcija: 15% popusta na objavljene cene.

ZADAR: HOTEL ZADAR****, polpenzion + tt v €/osebo/dan

Tipa sobe

29.8.-16.9.

24.6.-15.7.
19.8.-29.8.

15.7.-19.8.

1/2 TWCB AC

48 - 15% = 40,8

54 - 15% = 45,9

59 - 15% = 50,2

Min. št. dni bivanja

3

3

3

Prihodi vsak dan.

POPUSTI: 2+1, 2+2 (dvoposteljna soba z enim ali dvema dodatnima ležiščema): otrok do 7 let BREZPLAČNO, 7-10 let 70%, 10-14 let 50%, 14-18 let 30%, odrasli 20%.

DOPLAČILA: kosilo 9 €/osebo/dan, enoposteljna soba (single use) 30%, otroška posteljica 5 €/dan.

 

OBJAVLJENE AKCIJSKE CENE VELJAJO IZKLJUČNO ZA OBISKOVALCE SPLETNIH STRANI NOVEGA TEDNIKA IN RADIA CELJA.

Velja samo za nove prijave. Vsi ostali pogoji (popusti, doplačila, zavarovanja, itd.) ostajajo nespremenjeni.

 ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Ponudba, ki vas zanima
* Termin
* Riziko odpovedi Da 
  Morebitne dodatne želje

top