Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

PRVOMAJSKE POČITNICE V DUBROVNIKU

ODHOD: 27. april 2019 | 4 dni (3 nočitve) | avtobus

1. dan: Zgodnejši jutranji odhod avtobusa iz Slovenije (iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja, Ljubljane). Vožnja na Hrvaško in nadaljevanje z vmesnimi postanki proti Dalmaciji. Potovanje po avtocesti mimo Splita in Makarske in naprej do Ploč. Prečkanje delte reke Neretve in postanek v bosanskem letovišču NEUM v času kosila. V nadaljevanje sledi postanek v srednjeveškem mestecu STON (po želji vzpon na obzidje). V kasnejših popoldanskih urah prihod v DUBROVNIK in nastanitev v hotelu IVKA***. Čas za počitek in spoznavanje okolice. Večerja in nočitev v hotelu.

2. dan: Zajtrk. Sledi organiziran dopoldanski ogled DUBROVNIKA. Vožnja v bližino centra in peš ogled starega jedra: Stradun, Knežev dvor, katedrala, Onorfijeva fontana ... Nekaj prostega v mestnem jedru, ki je polno zgodovinsko pomembnih zgradb, mnoge od njih so pod zaščito UNESCA. Možnost obiska katerega izmed muzejev oz. vzpon na obzidje, čas za kosilo. Po želji tudi vožnja z dubrovniško vzpenjačo na bližnji hrib Srđ, ki velja za eno najlepših razglednih točk nad mestom (do razgledne točke vodi tudi pešpot). Vrnitev v hotel v popoldanskih urah. Počitek ali sprehod ob razgibani obali turističnega polotoka Babin Kuk, kjer najdemo številne turistične objekte. Večerja in nočitev v hotelu.

3. dan: Zajtrk. Prost dan v hotelu ali v centru Dubrovnika za različne aktivnosti po želji. Predlagamo atraktiven celodnevni izlet z ladjico na ELAFITSKE OTOKE (plovba s postanki na otokih Koločep, Lopud in Šipan za krajše oglede). Večerja in nočitev v hotelu.

4. dan: Zajtrk in odhod iz hotela. Vožnja preko Neuma nazaj do avtoceste in naprej proti Splitu. Sledi potovanje po regionalni cesti preko Sinja do KNINA. Postanek za krajši ogled in vzpon na kninsko trdnjavo. Nadaljevanje poti preko Gračca in nazaj po avtocesti do Bosiljeva. Vrnitev v Slovenijo do Ljubljane, Celja, Slov. Bistrice in Maribora v večernih urah.

Hotel IVKA*** je prijeten družinski hotel v Dubrovniku na polotoku Lapad, pribl. 2,5 km od starega jedra mesta in 400 metrov od morja. Ima 76 sob (klima, telefon, TV, prha, wc, sušilec za lase, internet). Razpolaga z restavracijo in barom. V bližini hotela se nahajajo več barov in restavracij, urejena sprehajalna pot ob morju je oddaljena 10 minut hoje.

 

CENA: 245 EUR  pri najmanj 40 potnikih

           260 EUR pri najmanj 30 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 3 x polpenzion v sobi 1/2 TWC (samopostrežni zajtrk in večerja), turistično takso, organiziran avtobusni prevoz iz Slovenije, ogled Stona in Dubrovnika, vodnika-predstavnika agencije, celotno organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 = 80 €, za eventuelne vstopnine, izlete po dogovoru, za izlet z ladjico na Elafitske otoke od 35 EUR/osebo.

POPUSTI: otrok do 12 let (v sobi z 2 odraslima) 20% popusta, 3. oseba v sobi = 10% popusta.

PREDSTAVNIK - VODNIK turistične agencije Sajko bo prisoten v hotelu ves čas bivanja. Skrbel bo za  izvedbo izletov in na željo potnikov organiziral dodatne aktivnosti.

 

 

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

 

 

top