Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

SEPTEMBERSKI ODDIH V BIOGRADU

ODHOD: 12. september 2020 | 5 dni (4 nočitve) | avtobus

 1. dan: Jutranji odhod avtobusa iz Slovenije (iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja, Ljubljane). Vožnja na Hrvaško in nadaljevanje z vmesnimi postanki proti Dalmaciji. V zgodnjih popoldanskih urah prihod v BIOGRAD na moru in namestitev v hotelu Adria***. Čas za kopanje, prvi sprehod v živahno mestno jedro … Večerja in nočitev.      

2. dan: Zajtrk. Sledi dopoldanski avtobusni izlet  na OTOK MURTER  in v VODICE (vožnja čez most na otok Murter in nekaj prostega v istoimenskem mestecu, nato krajši ogled centra Vodic). Povratek v hotel in koriščenje storitev all inclusiva. Nočitev. 

3. dan: Zajtrk. Prosto v hotelu na bazi all inclusive. Individualne aktivnosti v Biogradu ali okolici. Možnost organiziranega izleta s turistično ladjico na KORNATE. Nočitev. 

4. dan: Po zajtrku sledi prost dan v hotelu na bazi all inclusive. Čas za kopanje in razne aktivnosti (po želji možen izlet v ŠIBENIK in na SLAPOVE KRKE). Nočitev v hotelu. 

5. dan: Zajtrk. Slovo od hotela in krajša vožnja v ZADAR. Ogled starega jedra s cerkvijo sv. Donata, sprehod do znamenitih »orgel« in nekaj prostega časa v mestu. Vožnja po avtocesti proti Bosiljevu in povratek v Slovenijo v kasnejših popoldanskih urah v Ljubljano, Celje, Slov. Bistrico in Maribor.  

 

Hotel ADRIA*** leži ob borovem gozdiču cca. 800 m od centra Biograda in 350 metrov od morja. Ima pribl. 200 sob (klima, telefon, TV, prha, wc, sušilec za lase, balkon). Hotel razpolaga z dvema zunanjima bazenoma, notranjim bazenom in savno, masažnim salonom, wellness centrom, manjšim fitnesom, barom, konferenčno dvorano in restavracijo.

 

CENA: 269 242 EUR pri najmanj 40 potnikih

Cena velja za vse nove rezervacije do PREKLICA!


CENA VKLJUČUJE: 4 x all inclusive z nastanitvijo v sobah classic 1/2 TWCB***, izlet na otok Murter in v Vodice, ogled Zadra, prevoz s turističnim avtobusom, animacijo, slovenskega predstavnika in celotno organizacijo.


MOŽNA DOPLAČILA:
- za sobo 1/1 = 60 €,
- za sobo superior = 20 €/osebo,
- za izlet z ladjico na Kornate, za izlet v Šibenik in na slapove Krke ...

POPUSTI:
- otroci do 7. leta na 3. ali 4. ležišču 70%,
- otroci od 7.–12. leta na 3. ali 4. ležišču 30%,
- 3. oseba v sobi 10%.

PREDSTAVNIK: VODNIK turistične agencije Sajko bo prisoten v hotelu ves čas bivanja. Skrbel bo za  izvedbo izletov in na željo potnikov organiziral dodatne aktivnosti.

 

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

 

 

top