Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

ALBANIJA - počitniška tura

ODHOD: 28. junij 2019 - zvečer | 9,5 dni (7 nočitev) | avtobus

1. dan: Odhod iz Maribora ob 19. uri zvečer. Pobiranje potnikov preko Slov. Bistrice, Celja, Ljubljane in Novega mesta. Prestop meje s Hrvaško in potovanje naprej po avtocesti proti Splitu z vmesnimi postanki. Nočna vožnja.

2. dan: Nadaljevanje vožnje po avtocesti do Vrgorca in Ploč. Nadaljevanje po jadranski magistrali mimo Dubrovnika in jutranji prestop meje s Črno Goro. Vožnja mimo Boke Kotorske do BUDVE (krajši sprostitveni postanek). Potovanje ob črnogorski rivieri in mimo Skadarskega jezera proti Albaniji. Prestop meje, vožnja mimo mesta Shkoder in naprej do pristaniškega in letoviškega mesta DRAČ. Kasnejša popoldanska nastanitev v kvalitetnem hotelu ob morju ob dolgi peščeni plaži tega vedno bolj razvijajočega se turističnega področja. Prvo spoznavanje okolice, večerja in nočitev v hotelu.

3. dan: Zajtrk v hotelu. Prost dopoldan za kopanje. Popoldanski izlet v albansko prestolnico TIRANO. Krožni ogled mesta in nekaj prostega v samem središču. Povratek v hotel ob morju, večerja in nočitev.

4. dan: Po zajtrku sledi dopoldanski ogled mesta DRAČ. Vožnja mimo pristaniškega dela, sprehod po centru mesta mimo ostankov nekdaj mogočnega amfiteatra, do mošeje, mestne hiše, ... Postanek na tržnici in v središču mesta za priložnostne nakupe ... Popoldan prosto v hotelu, večerja in nočitev.

5. – 8. dan: Prosti dnevi v hotelu na bazi polpenziona. Čas za kopanje, različne aktivnosti, možnosti različnih izletov (izlet v staro prestolnico Kruje, izlet v mesto Berat – mesto tisočerih oken, izlet v  Apolonio – eno najpomembnejših arheoloških najdišč v Albaniji, izlet do Ohridskega jezera in v Ohrid v Makedonijo ...).

9. dan: Po zajtrku takojšen odhod iz Drača nazaj proti Črni Gori in opoldanski krajši ogled črnogorske prestolnice PODGORICA. Nadaljevanje potovanja preko Črne gore v BiH in kasnejši popoldanski prihod v MOSTAR. Ogled starega jedra z znamenitim starim mostom, nato nastanitev v mestu ali okolici. Večerja in nočitev.

10. dan: Zajtrk. Vožnja v MEĐUGORJE in krajši postanek. Nato prestop meje na Hrvaško in povratek po avtocesti mimo Splita, Šibenika, Zadra z vmesnimi postanki. Vrnitev v Slovenijo v večernih urah.

 

Hotel PREMIUM BEACH***** sodi med najboljše hotele na albanski obali. Nov luksuzni resort neposredno ob široki peščeni plaži in obalni promenadi v Golemu, na novejšem delu albanske riviere. Hotel ima 114 luksuzno opremljenih sob (klima, lcd-tv, telefon, sef, sušilec za lase, balkon, mini bar, brezplačen Wi-fi), tri bare, osrednjo in a-la carte restavracijo, zunanji bazen, otroški bazen, wellness (savna, parna kopel, masaže, lepotni tretmaji ...). Cena vključuje tudi uporabo senčnika in ležalnika in plaži. Do mesta Drač je 10 km, do prestolnice Tirana 40 km in do letališča 40 km.

 

CENA: 630 598 EUR pri najmanj 40 potnikih

          675 643 EUR pri najmanj 30 potnikih

Akcijska cena velja za vse nove rezervacije v zadnjem hipu (do preklica)!


CENA VKLJUČUJE:
7x polpenzion v hotelu Premium Beach***** v GolemuDraču, 1x polpenzion v hotelu*** na poti (nastantiev v 1/2 TWC sobah), prevoz s turističnih klimatiziranim avtobusom, vse cestnine in ostale pristojbine na poti, poldnevni izlet v Tirano in ogled Drača, vsi ogledi na poti, slovensko vodenje in organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA: - za enoposteljno sobo = 230 EUR/osebo, za različne izlete po Albaniji (cene in informacije naknadno), na željo stranke (in proti doplačilu za letalsko vozovnico) je možno potovati v Albanijo tudi z letalom direktno iz Ljubljane. V tem primeru se osnovna cena programa zniža za 40 EUR, prišteje pa se letalski prevoz + transfer do hotela (okvirna cena letalske vozovnice od 200 EUR dalje). Informacije in cene v naših poslovalnicah.

MOŽEN POPUST: pri nastanitvi v sosednjem hotelu MARINA***-superior, namesto v hotelu Premium Beach = 60 EUR/osebo.

 

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

 

 

top