Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

ALBANIJA - aktivne počitnice z letalom

ODHOD: 28. junij 2020 | 7 dni (6 nočitev) | letalo

1. dan: Zbor potnikov na letališču Jožeta Pučnika Ljubljana ob 8.00 uri. Polet letala Air Serbia ob 10.00 v Beograd, prestop na drugo letalo in nadaljevalni polet proti  Albaniji. Pristanek na letališču Tirana ob 14.30 uri. Po ureditvi formalnosti sledi vožnja v albansko prestolnico TIRANO. Krajši ogled glavnih znamenitosti mesta in nekaj prostega v samem središču, nato transfer do letovišča Golem pri Draču. Nastanitev v hotelu Premium Beach*****. Večerja in nočitev v hotelu.

2. dan: Zajtrk v hotelu. Prost dopoldan za kopanje in spoznavanje okolic. Večerja in nočitev.

3. dan: Po zajtrku sledi dopoldanski ogled mesta DRAČ: pristanišče, ortodoksna cerkve, beneški stolp, ostanki nekoč mogočnega amfiteatra, mestna hiša, džamija ... Postanek na tržnici in v središču mesta za priložnostne nakupe ... Vrnitev v hotel in prosto popoldne za kopanje. Večerja in nočitev.

4.–6. dan: Prosti dnevi v hotelu na bazi polpenziona. Čas za kopanje, različne aktivnosti, možnosti različnih izletov (izlet v staro prestolnico Kruje, izlet v mesto Berat – mesto tisočerih oken, izlet v Apolonio – eno najpomembnejših arheoloških najdišč v Albaniji, izlet v mesto Skader ...).

7. dan: Zajtrk. Prosto dopoldne, nato predvidoma v opoldanskem času organiziran transfer na letališče Tirana. Ob 15.00 polet letala v Beograd in nato še nadaljevalni polet v Ljubljano, kjer bo pristanek  predvidoma ob 19.45. Zaključek letovanja.

 

Hotel PREMIUM BEACH***** sodi med najboljše hotele na albanski obali. Je nov luksuzni resort neposredno ob široki peščeni plaži. Hotel ima 178 luksuzno opremljenih sob (klima, lcd-tv, telefon, sef, sušilec za lase, balkon, mini bar, brezplačen Wi-fi), tri bare, osrednjo (samopostrežni zajtrk in večerja) in a-la carte restavracijo, zunanji bazen, otroški bazen, wellness (savna, parna kopel, masaže, lepotni tretmaji ...). Ležalniki in senčniki na plaži so brezplačni. Do mesta Drač je 10 km, do prestolnice Tirana 40 km in do letališča 40 km. Parkiranje: brezplačno (varovano).

 

CENA: 795 EUR pri najmanj 20 potnikih   

CENA VKLJUČUJE: letalski polet na relaciji Ljubljana-Beograd-Tirana in nazaj, vse letališke takse, 7 x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) v hotelu Premium Beach*****, transfer iz letališča Tirana do hotela in nazaj, slovenskega predstavnika agencije, celotno organizacijo.

VKLJUČENA sta poldnevna izleta v Tirano in Drač z ogledom glavnih znamenitosti obeh mest (prevoz možen tudi z javnim prevozom), slovensko vodenje in organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA:
- za sobo 1/1 = 330 EUR/osebo,
- za all inclusive v hotelu (dodatno še kosilo in pijača skozi ves dan) = 174 EUR za 6 dni,
- za različne izlete po Albaniji (cene in informacije naknadno),
- za povratni prevoz iz Maribora, Slov. Bistrice in Celja do Brnika = 35 EUR/osebo.

POPUSTI: 2+1; otrok do 6. let plača pavšal 295 EUR, otrok od 6.-12. let ima 25% popusta.

OPOMBA: Slovenski spremljevalec – predstavnik bo potoval s skupino (ob udeležbi najmanj 20 potnikov) in bo na voljo ves čas letovanja za informacije, organizacijo in izvedbo izletov, itd. V primeru manjše udeležbe slovenski vodnik ne bo potoval s skupino, vse aktivnosti in izleti pa bodo izvedeni s pomočjo angleško ali srbsko govorečih predstavnikov-lokalnih vodnikov partnerske albanske turistične agencije.

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

 

 

top