Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

POČITNICE NA SICILIJI - LETOJANNI

ODHODA: 18. julij in 26. julij 2019 | 9 dni (7 nočitev) | avtobus - letalo

 

Skupinska odhoda v času poletnega kluba TA SAJKO:

PROGRAM A (čistopis): 18.–26.7.2019 (avtobus-letalo)

1. dan: Odhod avtobusa iz Maribora ob 15. uri. Pobiranje potnikov preko Slov. Bistrice, Celja, Ljubljane ter vožnja proti Italiji. Nočna vožnja mimo Bologne in Firenc.

2. dan: Potovanje mimo Rima do NEAPLJA in v jutranjih urah krajši ogled glavnih znamenitosti: castel Nouvo, gledališče San Carlo, plebiscitni trg, galerija Umberta I. ... Nadaljevanje južno mimo Salerna, pokrajine Basilicata in Kalabrija. Opoldanski prihod do Mesinske ožine. Kratka plovba s trajektom in pristanek v MESSINI na otoku SICILIJA. Sledi nastanitev v letoviškem mestecu LETOJANNI, nedaleč od znamenite Taormine. Prosto za prvo kopanje in spoznavanje okolice. Večerja in nočitev v hotelu.

3.–8. dan: Prosti dnevi za kopanje, udeležbo na različnih izletih po otoku (vključen je izlet v staro Taormino in vzpon na pobočje vulkana Etna) in ostale aktivnosti. Bivanja na osnovi ponudbe polpenzionov.

9. dan: Zajtrk in prost dan za kopanje. Proti večeru sledi avtobusni transfer na letališče Catania. Polet v kasnejših večernih urah (predvidoma ob 22.05) z letalsko družbo Easyjet na letališče Marco Polo v Benetkah, kjer bo letalo pristalo ob 23.55. Sledi organiziran prevoz v Slovenijo do Ljubljane, Celja, Slov. Bistrice in Maribora, kamor bo prihod v zgodnjih jutranjih urah naslednjega dne.

 

 CENA: 599 € - odhod 18.7. pri najmanj 40 potnikih

 
 

PROGRAM B (čistopis): 26.7.–3.8.2019 (letalo-avtobus)

1. dan: Odhod avtobusa iz Maribora poznih večernih oz. nočnih urah (v noči iz 25./26.7.2019). Pobiranje potnikov v Slov. Bistrici, Celju, Ljubljani in transfer v Italijo do letališča Marco Polo Benetke. Polet z družbo Easyjet predvidoma ob 6.15 proti letališču Catania na SICILIJI. Po pristanku ob 8.00 sledi dopoldanski panoramski ogled mesta CATANIA, postanek na tržnici in nekaj prostega. Nato transfer do letoviškega mesteca LETOJANNI nedaleč od znamenite Taormine. Nastanitev in prosto za prvo kopanje in spoznavanje okolice. Večerja in nočitev v hotelu.

2.–7. dan: Prosti dnevi za kopanje, izlete po otoku (vključen je izlet v staro Taormino in vzpon na pobočje vulkana Etna) in ostale aktivnosti. Bivanje na osnovi ponudbe polpenzionov.

8. dan: Po zajtrku sledi dopoldanski odhod iz hotela. Vožnja s trajektom iz MESSINE nazaj na celino. Vračanje po italijanskem škornju proti domu preko pokrajin Kalabrije in Basilicate, nato vožnja mimo Neapeljskega zaliva do NEAPLJA in krajši večerni ogled glavnih znamenitosti: castel Nouvo, gledališče San Carlo, plebiscitni trg, galerija Umberta I. ... Nadaljevanje mimo Rima proti domu.

9. dan: Vožnja mimo Firenc, Benetk do mejnega prehoda Fernetiči. Prihod v Slovenijo v dopoldanskem času ter razlaganje potnikov v Ljubljani, Celju, Slov. Bistrici in Mariboru.

 

HOTEL ANTARES**** leži na vzpetini s čudovitim pogledom na morje. Dostop do plaže in do jedra letoviškega LETOJANNI-ja je s panoramskim dvigalom (od vznožja dvigala do plaže je cca. 300–350 m), Vse sobe so klimatizirane, s kopalnico (tuš ali kad), sušilcem za lase, telefonom, televizorjem, minibarom in večina z balkonom. Hotel ima restavracijo (samopostrežni zajtrki in večerje), lounge bar, ameriški bar (glasba ob večerih). Gostje v hotelu koristijo tudi (obvezno doplačilo za klubsko kartico v sezoni) hotelske bazene z ležalniki,  hotelsko animacijo, ležalnike in senčnike na lastni peščeni plaži. Proti doplačilu so na voljo tudi storitve wellness centra (masaže, tretmaji, savne,  fintes ...). Gostje hotela Antares lahko koristijo tudi storitve sosednjega hotela Olimpo – Le Terrazze.

Spletna stran: www.hotelantaresletojanni.it

 

CENA: 629 €


CENA VKLJUČUJE:
7 x polpenzion v sobah ½ TWC v hotelu Antares**** v Letojanniju, turistično takso, ogled stare Taormine, vzpon na pobočje vulkana Etna do 1.900 m, slovenskega predstavnika- vodnika ves čas letovanja in celotno organizacijo, letalske polete z nizkocenovno letalsko družbo Easyjet v eno smer (kot v opisu programov) na relaciji Benetke–Catania (oz. obratno) vključno z vsemi let. taksami in vključno z 1 kosom ročne prtljage/osebo v omejenih dimenzijah + 1 kosom velike prtljage do 23kg/sobo, vse prevoze po posameznem programu s klimatiziranim avtobusom vključno z organiziranimi transferji iz Slovenije (iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja, Ljubljane) do letališče Benetke in transferji iz Letojannija do letališča Catania (oz. obratno), stroške trajekta čez mesinsko ožino na Sicilijo in krajši panoramski ogled Neaplja na poti.

OBVEZNO DOPLAČILO za klubsko kartico v hotelu je 5 EUR/osebo/dan (vključuje hotelsko animacijo, koriščenje hotelskih bazenov z ležalniki in senčniki pri hotelu Antares in hotelu Olimpo Le Terrazze  ter koriščenje ležalnikov in senčnikov na hotelski plaži.

MOŽNA DOPLAČILA:

- za sobo 1/1 = 145 EUR,
- za sobo z balkonom s pogledom na morsko stran = 10 EUR/sobo/dan,
- za garancijo sobe z balkonom (na park stran) = 5 EUR/sobo/dan,
- za dodaten velik kos prtljage za oddajo na letalu do 15 kg = 30 EUR
- za dodaten velik kos prtljage za oddajo na letalu do 23 kg = 35 EUR.   

POPUSTI: za otroke do 12 let (z 2 odraslima) = 25%, tretja in četrta odrasla oseba v sobi = 10%.

MOŽNI DODATNI IZLETI z doplačilom (z našim avtobusom in s slovenskim vodenjem):
- poldnevni izlet v starogrško Syracuso,
- celodnevni izlet na Liparske otoke,
- celodnevni izlet v Palermo in Cefalu.

Za izvedbo izletov je potrebnih najmanj 20 udeležencev. Podrobnosti izletov in cene bodo na voljo v naših poslovalnicah in pri našem predstavniku.

POMEMBNO: na letalskem poletu je vključen 1 kos ročne prtljage/osebo v dimenzijah 56 x 45 x 25 cm (skladno z aktualnimi pogoji letalskega prevoznika) + dodatno 1 kos velike prtljage do 23 kg/za vsako rezervirano sobo v hotelu (ne glede na število oseb v sobi, je vedno vključen 1 kos velike prtljage na sobo). 

 
 

 

   SAJKOV KLUB SICILIJA VKLJUČUJE ŠE:

- vodnika oz. predstavnika turistične agencije Sajko ves čas bivanja v hotelu,

- krajši izlet v staro TAORMINO, eno najlepših turističnih središč na Siciliji,

- vzpon na pobočje vulkana ETNA do višine 1.900 m.

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

 

 

top