Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

PRVOMAJSKE POČITNICE V BIOGRADU

ODHOD: 30. april 2020 | 4 dni (3 nočitve) | avtobus

1. dan: Jutranji odhod iz Slovenije (iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja, Ljubljane). Vožnja na Hrvaško in z vmesnimi postanki proti Dalmaciji. V zgodnjih popoldanskih urah prihod v BIOGRAD na Moru in namestitev v hotelu Adria***. Čas za kopanje, prvi sprehod v mesto … Večerja in nočitev.

2. dan: Zajtrk. Sledi dopoldanski avtobusni izlet do VRANSKEGA JEZERA (krajši postanek) in v VODICE za peš ogled jedra mesta. Povratek v hotel in koriščenje storitev all inclusive. Nočitev.

3. dan: Zajtrk. Prosto v hotelu na bazi all inclusive. Možnost izleta z ladjico na Kornate. Nočitev.

4. dan: Zajtrk in dopoldanski avtobusni izlet v najstarejše hrvaško kraljevsko mesto NIN za krajši ogled. Nato še panoramska vožnja na otok VIR in sprostitveni postanek. Sledi povratek na avtocesto in vožnja proti Bosiljevu z vrnitvijo v Slovenijo v zgodnejših večernih urah v Ljubljano, Celje, Slov. Bistrico in Maribor.


Hotel ADRIA***
leži ob borovem gozdiču cca. 800 m od centra Biograda in 350 metrov od morja. Ima pribl. 200 sob (klima, telefon, TV, prha, wc, sušilec za lase, balkon). Hotel razpolaga z dvema zunanjima bazenoma, notranjim bazenom in savno, masažnim salonom, wellness centrom, manjšim fitnesom, barom, konferenčno dvorano in restavracijo.

V času med 25.4. in 3.5.2020 poteka v Biogradu znana prireditev - SLOVENSKI VIKEND. Rekreativno–zabavni program (regata, tek po ulicah, rekreativni maraton, tekmovanje v ribolovu, nastopi klap, nastopi glasbenikov iz Slovenije ...).

 

CENA: 195 EUR pri najmanj 40 potnikih


CENA VKLJUČUJE: 3 x all inclusive v sobi ½ classic, tur. takso, kopanje v notranjem bazenu, organiziran avtobusni prevoz, poldnevni izlet do Vranskega jezera in v Vodice drugega dne ter ogled Nina in otoka Vir zadnjega dne, predstavnika agencije, hotelsko animacijo, organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA:
za sobo 1/1 = 45 EUR, za sobe superior**** = 15 EUR/osebo.

POPUSTI:
otrok do 7 let (v sobi z 2 odraslima) plača pavšal v višini 50 EUR/otroka.  Otroci od 7.-12. leta imajo 40% popusta.


Klubski program se izvaja v terminu 30.4.- 3.5.2020 in vključuje še: predstavnika agencije in hotelsko animacijo. Klubske aktivnosti bodo izvedene ob minimalni udeležbi 40 oseb. Avtobusni prevoz iz Slovenije bo organiziran 30.4., povratek pa bo 3.5.2020.

Možna je tudi udeležba z lastnim prevozom.

 

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

 

 

top