Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

BERLIN IN POTSDAM

ODHOD: 2. maj 2019 | 3 dni | letalo | šifra: BER342

1. dan: Zbor potnikov na letališču Ljubljana ob 09.40 uri. Ob 11.40 polet z nizkocenovno družbo Easyjet v Berlin s pristankom predvidoma ob 13.20 na letališču Schönefeld. Takojšnja avtobusna vožnja v POTSDAM za panoramski ogled glavnih znamenitosti z zgodovinskim jedrom: Stari trg, Lovska vrata, Branderburška vrata, Trg edinosti, dvorec Sansoucci, postanek pri Cecilienhofu–prizorišču srečanja »treh velikih«. Sledi vožnja v BERLIN in kasnejši popoldanski krožni ogled: sejmišče, grad Charlottenburg, Zmagovalni steber, spominska cerkev cesarja Wilhelma,  Kulturni forum, ostanki berlinskega zidu, kompleks vladnih zgradb okoli trga Potsdam, Brandenburška vrata, Reichstag – novi Reichstag ... Nastanitev v hotelu in nočitev.

2. dan: Po zajtrku celodnevni ogled mesta (potovanje po Berlinu z javnim prevozom): Checkpoint Charlie – ogled muzeja, nadaljevanje ogledov peš: trga Potsdam in do spomenika židovskim žrtvam, do Branderburških vrat in do ulice Unter den Linden. Opoldanski odmor za kosilo v mestnem jedru, nato sprehod mimo nekaterih znamenitosti v nekdanjem vzhodnem Berlinu: opera, koncertna hiša, Muzejski otok s številnimi muzeji, katedrala, Rdeča mestna hiša ... Po želji še vzpon na dosežek sodobne arhitekture – televizijski stolp, nato pa nekaj prostega časa v mestnem jedru. Vrnitev v hotel in nočitev.  

3. dan: Zajtrk. Sledi transfer na letališče (predvidoma z vlakom ali shuttlom) in polet letala družbe Easyjet ob 10.30 nazaj proti Ljubljani s pristankom ob 12.10. Zaključek potovanja.

 

CENA: 299 EUR pri najmanj 30 potnikih 

             329 EUR pri najmanj 20 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 2 x nočitev z zajtrkom v hotelu*** v sobah 1/2 TWC, letalski prevoz Ljubljana–Berlin–Ljubljana, vse letališke takse, ročno prtljago dimenzij 56x45x25 cm, vse oglede in prevoze v Berlinu, slovensko vodenje in organizacijo.

Vključene vstopnine: muzej Checkpoint Charlie.

MOŽNI DOPLAČILI:  za sobo 1/1 = 50 EUR, za transfer iz Maribora, Slov. Bistrice in Celja do letališča in nazaj = 35 EUR.

POPUSTI: -10% popusta za otroka do 12. let na dod. ležišču v sobi z dvema odraslima, -5% popusta za tretjo odraslo osebo v sobi na dodatnem ležišču.

Troposteljne sobe proti potrditvi!


Po želji lahko drugi dan izkoristite tudi za nakupe oz. opravke v Berlinu v lastni režiji.

 

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top