Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

 

TAJSKA

ODHOD: 17. marec 2018 | 10 dni | letalo | šifra: TA1080

1. dan: Zbor potnikov na letališču Ljubljana (ali prevoz iz Ljubljane na enega bližnjih letališč). Polet preko enega od evropskih letališč v Azijo.

2. dan: Po enem vmesnem postanku pristanek v BANGKOKU. Prevoz do hotela, nastanitev in prosto za krajši počitek oz. osvežitev. Večerja v tipični tajski restavraciji in ogled klasičnih tajskih kraljevih plesov. Nočitev.

3. dan: Po zgodnjem zajtrku vožnja z avtobusom proti severu za ogled znane tajske plavajoče tržnice v DAMNERNSADUAKU. Vrnitev v Bangkok in ogled Kraljeve palače z zlatimi pagodami in templji v različnih slogih. Obisk šole masaže v templju WAT PHO, kjer je ležeči Buda. Privoščili si boste 45−minutno masažo nog. Po želji večerno raziskovanje mesta.

4. dan: Po zajtrku vožnja v AYUTTHAYO, nekdanjo prestolnico iz 14. stoletja. Ogled poletne kraljeve palače Bang. Kosilo na poti v lokalni restavraciji. Nadaljevanje vožnje v PHITSANULOK. Večerja in nočitev v hotelu.

5. dan: Po zajtrku ogled templja Wat Phrabuddha Shinarat ter vožnja v SUKHOTHAI, najstarejšo tajsko prestolnico (1250−1365), in Si Satchanalai. Kosilo v lokalni restavraciji, nato vožnja v LAMPANG. Večerja in nočitev.

6. dan: Po zajtrku obisk templja Wat Phrathat Lampang Luang v burmanskem slogu. Nato obisk slonjega kampa, opazovanje slonov pri delu in ogled njihove predstave. Možnost jahanja (doplačilo). Kosilo v lokalni restavraciji, nato pa vožnja s postanki v CHIANG RAI za oglede okoliških vasic in tržnic. Večerja in nočitev.

7. dan: Po zajtrku obisk ZLATEGA TRIKOTNIKA, kjer se stikajo meje Mjanmarja, Laosa in Tajske. Obisk muzeja opija in gorske vasice, kjer na enem mestu živi pet različnih plemen. Vožnja s čolnom po reki Mekong in občudovanje narave. Kosilo v lokalni restavraciji, nato vožnja v CHIANG MAI. Ogled značilnih domačih obrti: izdelava tajske svile, papirnatih dežnikov/senčnikov, pahljač, srebrnih in lesenih izdelkov. Nočitev.

8. dan: Po zajtrku obisk farme orhidej, nato vožnja v Mae Rim, v »kraljestvo tigrov« (proti doplačilu). Ogled tigrov treh različnih velikosti; z enim od njih boste lahko preživeli 15 minut in se z njim fotografirali. Kosilo v lokalni restavraciji, nato vrnitev v CHIANG MAI za ogled mesta. Ob večerji obisk predstave narodnih plesov severnih plemen Tajske. Nočitev.

9. dan: Po zajtrku prosto, nato transfer na letališče in polet v Bangkok, od tam pa preko enega od azijskih letališč proti Evropi.

10. dan: Jutranji pristanek na enem od evropskih letališč in nadaljevanje leta v Ljubljano oziroma do enega bližnjih letališč in nato prevoz do Ljubljane.

 

CENA: 1.790 EUR pri najmanj 15 potnikih
          
           2.060 EUR pri najmanj 10 potnikih


CENA VKLJUČUJE:
vse letalske prevoze, letališke takse (cca. 350 EUR), lokalne prevoze in vse oglede na Tajskem, prenočevanja z zajtrki v hotelih ***/**** v sobah 1/2 TWC, 5 x kosilo, 5 x večerja, lokalnega vodnika, prevoz iz Ljubljane do enega bližnjih letališč (če to ne bo Ljubljana), slovensko vodenje in organizacijo potovanja.

Vključene vse vstopnine po programu.

MOŽ
NA DOPLAČILA: za sobo 1/1 = 260 EUR, kraljestvo tigrov = 47 EUR/osebo, za transfer iz Maribora in Celja do Ljubljane ali Brnika in nazaj = 30 EUR.

Dopl
ačila na licu mesta: napitnine.

OPO
MBE: V času objave programa vsi letalski poleti še niso bili potrjeni, zato je možen manjši zamik datuma in prerazporeditev programa, kar ne bo vplivalo na vsebino programa. Ob prijavi je treba oddati kopijo potnega lista, ki mora biti veljaven še najmanj 6 mesecev od datuma začetka potovanja.


M
OŽNOSTI PODALJŠANJA S POČITNICAMI:
- PHUKET, 4 dni/3 noči z zajtrki ali pd.,
- KOH SAMUI, 4 dni/3 noči z zajtrki ali pd.,
- KOH SAMET, 4 dni/3 noči z zajtrki ali pd.,
- KOH LIPET, 4 dni/3 noči z zajtrki ali pd.
Vse informacije in cene o možnostih podaljšanju so na voljo v poslovalnicah.

 

 

 INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

top