Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

HAVAJI - potovanje in počitnice 

ODHOD: 9. marec 2018 | 11 dni | letalo | šifra: HW1236

1.dan: Polet iz Ljubljane ali enega bližnjih letališč (transfer iz Slovenije do bližnjih letališč vključen) preko enega evropskih letališč v ZDA. Pristanek predvidoma v Los Angelesu (ali na katerem drugem ameriškem letališču) in nadaljevalni polet na Havaje. Obroki na letalu. Pristanek v glavnem mestu HONOLULU na otoku OAHU. Prevoz do hotela in nočitev.

2. dan: Po zajtrku obisk nepogrešljivega kulturnega spomenika, pristanišča PEARL HARBOUR, znanega po napadu Japoncev konec leta 1941 in posledično vstopu Američanov v 2. svetovno vojno. Ogled spominskega parka USS Arizona.  Sledi ogled glavnega mesta HONOLULU s kraljevo palačo Lolani in kipom kralja Kamehameha. Vrnitev v hotel in nočitev.

3. dan: Zajtrk. Bogat celodnevni izlet po otoku. Vzpon na ugasli ognjenik Diamond Head nad znano peščeno plažo WAIKIKI. Mimo plantaž ananasa do Severne obale z manj obljudenimi plažami, kjer je pravi raj za surferje. Obisk Polinezijskega kulturnega centra. Postanki na najbolj znanih plažah: Lanikai,  zaliv Hanauma,  »zaliv želv«, razgledna točka Nuuanu Pali … Vrnitev v hotel in nočitev.

4. dan: Po zajtrku transfer na letališče in polet na največji Havajski otok VELIKI OTOK, znan tudi kot otok orhidej. Otok najmlajšega nastanka zaradi delujočih vulkanov še vedno raste. Prvi panoramski ogled, transfer do hotela in nočitev.

5. dan: Zajtrk in izlet po otoku. Obisk zgodovinskega mesta HILA, ogled znamenitosti. Nadaljevanje do slikovitih »mavričnih slapov«. Obisk narodnega parka s še vedno delujočim ognjenikom Kilauea. Postanek na t. i. črni peščeni plaži ter na najjužnejši točki ZDA KALAE. Vrnitev v hotel in nočitev.

6. dan: Po zajtrku transfer na letališče in polet na drugi največji otok MAUI, ki slovi po najboljših plažah na svetu. Prvi ogledi otoka, prevoz do hotela, nekaj prostega in nočitev.

7. dan: Po zajtrku nadaljevanje ogledov: vožnja po panoramski cesti Hana ter vzpon na krater Haleakala z enim najlepših panoramskih razgledov na ostale otoke. Še obisk pristanišča kitov v Lahaini. Transfer na letališče in polet nazaj na otok OAHU. Nastanitev v hotelu na eni izmed znanih otoških plaž (predvidoma Waikiki) in 3 nočitve v istem hotelu.

8. in 9. dan: Zajtrki v hotelu, prosta dneva za počitek in kopanje. Nočitve v hotelu.

10. dan: Po zajtrku še prosto do transferja na letališče. Polet preko Los Angelesa (ali katerega drugega letališča) proti Evropi.

11. dan: Pristanek na enem od evropskih letališč ter nadaljevalni polet do Ljubljane ali do bližnjega letališča. Če pristanek ne bo v Ljubljani, sledi še organiziran transfer v Slovenijo do Ljubljane in Maribora.

 

CENA: 3.690 EUR pri najmanj 10 potnikih   

             3.990 EUR pri najmanj 7 potnikih

CENA VKLJUČUJE: mednarodni poleti po programu, 3 notranje polete med havajskimi otoki, vse letališke takse, 9 x nočitev z zajtrki v hotelih turistične kategorije v sobah  1/2 TWC, vse prevoze po otokih z najetim ameriškim kombijem (naš vodnik je tudi voznik), registracijo ESTA za vstop v ZDA, povratni transfer iz Slovenije do bliž. letališča, če polet ni iz Ljubljane, vodenje in organizacijo.

Vključene vstopnine: Polinezijski kulturni center, zaliv Hanauma, NP Vulcano Kilauea, NP Haleakala (vseh vstopnin je cca 110 USD/osebo).

MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 = 690 EUR.

OPOMBA: V času objave programa vsi let. poleti še niso bili potrjeni, zato je možen zamik datuma za dan ali dva oz. manjša prerazporeditev programa, kar ne bo vplivalo na jedro vsebine. V primeru večernega povratnega poleta iz Havajev, bo povratek v Slovenijo šele 12. dne.

POMEMBNO: Osebe, ki so po 1. marcu 2011 potovale v Sirijo, Irak, Iran, Jemen, Somalijo, Libijo ali Sudan oz. imajo ob slovenskem tudi državljanstvo katere teh držav, morajo zaprositi za vizum na veleposlaništvu ZDA.

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

top