Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

PUSTNI KARNEVAL IN FESTIVAL LIMON NA AZURNI OBALI

ODHOD: 23. februar 2019 | 3 dni | avtobus | šifra: PKA166

1. dan: Odhod iz Maribora opolnoči. Pobiranje potnikov preko  Celja in Ljubljane proti Fernetičem. Vožnja preko severne Italije ... Prestop italijansko-francoske meje in opoldanski prihod v NICO. Krajša panorama  mesta, prosto za osvežitev. Sledi ogled znamenite karnevalske PARADE CVETJA, za občudovanje povorke z različnimi figurami in maskami, okrašenimi s cvetjem. Po paradi krajši peš ogled jedra: trg Massena, staro jedro, sodišče, mestna hiša, ... Sledi nastanitev v hotelu nekje na tem območju. (po želji ponovni večerni odhod v Nico do osrednjega trga, kjer bo na sporedu PUSTNA PROCESIJA z LUČKAMI - atraktiven sprevod mask tega področja). Nočitev v hotelu. 

2. dan: Zajtrk. Vožnja v vasico EZE. Obisk tovarne parfumov, krajša demonstracija proizvodnje in možnost nakupa ... Sledi vožnja v turistično mestece MENTON, ki slovi po vsakoletnem FESTIVALU CITRUSOV. Prisostvovanje spektakularni PARADI CITRUSOV na mestnih ulicah (sprevod različnih pravljičnih skulptur, podob, itd. večinoma narejenih iz limon, pomaranč in mandarin). Sledi še vožnja v kneževino MONACO. Peš ogled starega jedra: oceanografski muzej, katedrala, sodišče ... Sprehod mimo palače Grimaldijevih, marine, do MONTE CARLA in znane igralnice. Vrnitev v hotel in nočitev.

3. dan: Po zajtrku vožnja v mondeno letoviško mesto CANNES, prizorišče filmskih festivalov. Panoramski ogled, nato nadaljevanje poti v ANTIBES. Sprehod po zanimivem srednjeveškem jedru do znane tržnice in do gradu Grimaldi, kjer je nekaj časa živel Pablo Picasso. Opoldanski odhod proti domu. Vožnja na relaciji Genova–Piacenza–Verona (z vmesnimi postanki) in prihod v Slovenijo v poznih večernih urah.

 

CENA: 265 EUR pri najmanj 40 potnikih 

             295 EUR pri najmanj 30 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 2 x nočitev z zajtrkom v hotelu turistične kategorije v sobah 1/2 TWC, vse cestnine in parkirnine, vstopno takso za Monaco, prevoz s turističnim avtobusom (klima, hladilnik, video ...), slov. vodenje in organizacijo.

Vključene vstopnine: karnevalska parada cvetja (stojišča) v Nici in parada citrusov v Mentonu (stojišča).

MOŽNO DOPLAČILO: za sobo 1/1 = 70 EUR.

POPUSTI: otrok do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.
 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

top