Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

ZAKLJUČEK POLETJA S POSKOČNIMI MUZIKANTI (vikend v Karlobagu)

ODHOD: 18. september 2020 | 3 dni (2 nočitvi) | avtobus

1. dan: Odhod avtobusov iz Slovenije v jutranjih urah (pobiranje potnikov predvidoma v Mariboru, Slov. Bistrici, Celju in Ljubljani. Vožnja do RIBNICE in obisk tamkajšnjega Rokodelskega centra. Ogled razstave suhe robe in lončarstva, možnost nakupa suhorobarskih izdelkov. Nadaljevanje poti preko Kočevja in Fare do mejnega prehoda Petrina-Brod na Kolpi. Prestop meje na Hrvaško in vožnja skozi hriboviti Gorski Kotar do mesta Delnice, enega najvišje ležečih hrvaških mest.  Sledi spust po avtocesti proti Kvarnerju in opoldanski prihod na obalo v CRIKVENICO, znano letovišče in klimatsko zdravilišče. Sprostitveni postanek za sprehod ob obalni promenadi, čas za kosilo. V zgodnejših popoldanskih urah sledi še vožnja po jadranski magistrali mimo Novega Vinodolskega in Senja do KARLOBAGA. Nastanitev v hotelu Zagreb***. Večerja v samopostrežni restavraciji. Po večerji pa zabava in glasba in ples s POSKOČNIMI MUZIKANTI.

2. dan: Zajtrk. Sledi avtobusni izlet na OTOK PAG. Najprej potovanje z avtobusom ob obali mimo Starigrada do Posedarja, nato vožnja na otok Pag preko paškega mostu. Prihod v mesto PAG in krajši ogled glavnih znamenitosti: mestno obzidje, glavni trg s cerkvijo, obalna promenada in nekaj prostega časa … Sledi obisk ene izmed paških sirarn. Ogled in degustacija sira. Še postanek ob znani plaži Zrče in krajša panoramska vožnja skozi Novaljo, nato vožnja v pristanišče Žigljen. Povratek na celino s trajektom na relaciji Žigljen-Prizna. Popoldanska vrnitev v Karlobag in čas za krajši počitek oz. kopanje. Večerja v samopostrežni restavraciji, nato glasba in ples z ansamblom
POSKOČNI MUZIKANTI.

3. dan: Zajtrk. Dopoldanski odhod avtobusa iz Karlobaga proti GOSPIČU. Obisk rojstne hiše in spominskega centra Nikole Tesle v bližini mesta. Nato vožnja po avtocesti nazaj proti Sloveniji z vmesnimi postanki. Zaključek potovanja v Sloveniji v zgodnejših večernih urah.

 

HOTEL  ZAGREB*** se nahaja pribl. 300 m do centra Karlobaga in 42 km od Starigrada Paklenice. Do betonirane, skalnate in prodnate plaže je pribl. 50 m.
Ponudba hotela: recepcija, restavracija s teraso, bar. 
Hrana, pijača: samopostrežni zajtrk in večerja, vključena pijača pri večerji.
Sobe: klima, prha, wc, mini bar, sat-tv, telefon.
Šport, zabava: zunanji bazen s sladko vodo, notranji bazen s sladko vodo, savna, masaža, fitnes, igrišče za odbojko, mini golf, tenis, namizni tenis, vodni športi na plaži.  

 

CENA: 175 EUR pri najmanj 160 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 2 x polpenzion v h. Zagreb*** v 1/2 sobah TWC (samopostrežni zajtrk in večerja, pijača pri večerji vključena), turistično takso, prevoz s turističnim visokopodnim avtobusom, prevoz s trajektom na relaciji Žigljen-Prizna v eno smer, vse oglede po programu, slovensko vodenje in celotno organizacijo.

Vključene vstopnine: za rokodelski center v Ribnici, za obisk sirarne z degustacijo na Pagu, za spominski center Nikole Tesle.

Vsak udeleženec prejme tudi reklamno majico!

MOŽNA DOPLAČILA:  za 1/1 sobo = 35 EUR/osebo (enoposteljnih sob je omejeno št.), garancija sobe z balkonom = 10 EUR/sobo (za obe nočitvi).

POPUSTI v sobi z dvema odraslima:
- za otroke do 12. let = 30%,
- za otroke do 15. let = 20%,
- tretja odrasla oseba = 10%.

OPOMBA: v hotelu Zagreb je možno namestiti približno 4 avtobuse potnikov. Ob večjem številu prijavljenih bo del potnikov (tisti, ki se bodo prijavili na koncu) nameščen tudi v privatnih apartmajih v bližini hotela (prehranjevanje in večerna zabava bo v vsakem primeru skupaj v hotelu Zagreb za vse udeležence). 

Za izjemno vzdušje in obilico dobre glasbe bodo oba večera skrbeli člani ansambla POSKOČNI MUZIKANTI, za zanimive oglede čez dan pa izkušeni vodniki turistične agencije SAJKO!

POMEMBNO: Zaradi omejenih kapacitet pri nekaterih ogledih in v primeru slabšega vremena, si pridržujemo pravico izvedbe programa tudi v drugačnem vrstnem redu, kot zapisano.

Odhod avtobusov iz Slovenije bo organiziran po več linijah (glede na število prijav za posamično odhodno mesto), o točni relaciji potovanja bodo potniki obveščeni pravočasno pred odhodom.

 

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da Ne
  Morebitne dodatne želje

 

 

top