Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

FILIPINI

ODHOD: 26. februar 2020 | 11 dni | letalo | šifra: FI1182

1. dan: Zbor potnikov na letališču Brnik oz. organiziran prevoz potnikov na eno od bližnjih letališč. Polet s prestopanjem proti Filipinom. Obroki na letalu.

2. dan: Popoldanski pristanek v MANILI. Po ureditvi carinskih formalnosti  prevoz v hotel za krajšo osvežitev. Nočitev v hotelu.

3. dan: Po zajtrku ogled tovarne jeepney-jev, zelo znanih  prevoznih sredstev na Filipinih. Nato vzpon v hribovito območje med nasade sadja in zelenjave. Postanek v mestu TAGAYTAY z lepim razgledom na vulkan in jezero Taal. Kosilo v lokalni restavraciji. Nato vrnitev v Manilo, kjer sledijo ogledi: park Rizal, kjer je bil usmrčen narodni heroj Santiago Intramuros, kongresni center, Mall of Asia, avenija Ayala  in moderna poslovno-finančna četrt Makati ter nazadnje še ogled pokopališča in spomenika padlim v II. svetovni vojni. Nočitev v hotelu.

4. dan: Po zajtrku prevoz na letališče in polet proti otoku PALAWAN. Pristanek v mestu PUERTA PRINCESA. Ogled krokodilje farme, kjer gojijo različne vrste teh plazilcev in druge ogrožene živali. Nato obisk tržnice, muzeja ter katedrale. Sledi obisk »netipičnega« zapora – kolonije, kjer zaporniki ribarijo, pridelujejo riž … Kosilo v mestu. Nastanitev v hotelu ob obali in nočitev.

5. dan: Po zajtrku obisk narodnega parka Sabang, kjer se nahaja največja znamenitost na otoku Palawan – PODZEMNA REKA SV. PAVLA ali tudi kar Puerto Princes. Krajši sprehod do vhoda v podzemno reko, nato s kanuji na nepozabno dogodivščino: široke dvorane, več rečnih kanalov, velike formacije stalagmitov in stalaktitov, habitat za ohranjanje biotske raznovrstnosti … To je eden izmed največjih jamskih prostorov na svetu. Globlji deli še vedno ostajajo neraziskani. Kosilo. Sledi obisk nasada mangrovcev. Vožnja s čolni med mangrovami, možnost hranjenja papig, opic in drugih živali. Vrnitev v hotel ter nočitev.

6. dan: Po zajtrku prevoz na letališče in polet proti otoku CEBU. Po pristanku prevoz do hotela ob obali, večerja in nočitev.

7. dan: Po zajtrku ogled glavnega mesta CEBU, ki je drugo glavno mesto za Manilo ter pomembno trgovsko kot tudi finančno mesto. Postanek pri Magellanovem križu, ki je mesto obiskal leta 1521 in je danes največja znamenitost v mestu. Obisk cerkve Santo Nino, vožnja po aveniji zastav in po Beverly Hillsu do taoističnega templja. Kosilo v restavraciji. Popoldne vožnja preko mostu na bližnji otok Mactan, ki je grajen iz premoga. Postanek pri spomeniku Lapu Lapu – poglavarju, ki se je boril za svobodo Filipinov. V predelu Maribago obisk tovarne kitar, kjer izdelujejo najboljše kitare in ukulele na Filipinih. Vrnitev v hotel. Nočitev.

8. dan: Po zajtrku vožnja do pristanišča ter vkrcanje na ladjo/trajekt. Plovba proti otoku BOHOL. Pristanek v mestu TAGBILARAN. Prevoz do hotela ob morju, večerja ter nočitev.

9. dan: Po zajtrku vožnja do Sanduge – spomenik krvne prisege med španskim konkvistadorjem ter Boholskim vladarjem. Nato postanek pri cerkvi Baclayon. Vožnja skozi »čokoladno hribovje« ter srečanje z najmanjšimi opicami vrste Tarsier. V Lobocu kosilo v plavajoči restavraciji. Vrnitev v hotel. Nočitev.

10. dan: Po zajtrku transfer do letališča ter polet v Manilo. Prestop in polet proti Evropi.

11. dan: Pristanek na enem od evropskih letališč ter še polet proti Ljubljani oz. na bližnje letališče. Organiziran prevoz do Celja in Maribora.

 

CENA: 2.590 EUR pri najmanj 20 potnikih 

             2.750 EUR pri najmanj 15 potnikih

             2.950 EUR pri najmanj 10 potnikih

CENA VKLJUČUJE: mednarodni letalski polet, notranje lete Manila–Puerto Princesa, Puerto Princesa–Cabu, Tagbilaran–Manila, 8 x nočitev v sobah 1/2 TWC v hotelih 3* oz. 4*, vse obroke po programu (zajtrki in kosila), vse oglede in vstopnine po programu, trajektno vožnjo z otoka Cebu na Bohol, prevoz do odhodnega letališča (če bo to Dunaj, Benetke ali pd.), lokalne vodnike, slovensko vodenje in organizacijo.

Vključene vse vstopnine po programu.

MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 = 395 EUR, za pričakovane napitnine (cca 50 EUR).

OPOMBE: Vsi poleti v času objave programa še niso bili potrjeni, zato se v tej zvezi še lahko spremeni odhodno letališče. Možne so tudi manjše prerazporeditve programa oz. zamik odhoda za kak dan, kar ne bo vplivalo na vsebino programa. Potniki morajo ob prijavi oddati kopijo potnega lista.

 V primeru poleta iz Ljubljane, Zagreba, Trsta ali Gradca, transfer do letališča ni vključen v ceni (doplačilo po želji v tem primeru = 35 EUR za povratni transfer).

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top