Najhitreje do posebnih akcij! Prijavite se na e-novice!

 

PRIMORSKA IN "KOZAREC Z RAZGLEDOM":

VINSKA FONTANA MAREZIGE  

ODHOD: 1. junij 2019 | 1 dan | avtobus | šifra: PK1344

Odhod iz Maribora ob 5.30 uri zjutraj (TPC City). Pobiranje potnikov: ob 6.00 v Slov. Bistrici (Spar ob AC), ob 6.30 v Celju (dvorana Zlatorog) in ob cca. 7.30 v Ljubljani (parkirišče Dolgi most). Vožnja proti obali mimo Kopra do IZOLE. Krajši ogled mestnega jedra s palačo Besenghi in cerkvijo sv. Mavra. Spoznali boste legendo o beli golobici in obiskali hišo morja IZOLANA, ki prikazuje preteklost mesta in njen obmorski značaj. Nadaljevanje poti do STRUNJANA. Obisk solinarske hiše v krajinskem parku ter ogled razstav in filma o Krajinskem parku Strunjan. Sledi vožnja v osrčje Istre in istrska marenda v bližini. Nato naprej do istrske vasice MAREZIGE, znane po prazniku Refoška. Njihova najnovejša pridobitev je paviljon, svetišče vina, ki mu v svetu ni para, prva vinska fontana v Sloveniji. Prejeli boste spominski kozarec in poskušali vina s fontane. Večerna vrnitev domov.

 

CENA: 57 EUR iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja 

            52 EUR iz Ljubljane

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, istrsko marendo, obisk fontane (spominski kozarec in pokušnja 3 vin), vse oglede po programu, cestnine in parkirnine, vodenje in organizacijo.

Vključeni vstopnini: za hišo morja Izolana in solinarsko hišo v Strunjanu. 

POPUSTI: otrok do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo.  Na dan odhoda vam je (v nujnih primerih) na voljo dežurna tel. številka 02 80 51 807

 

 

INFORMATIVNA PRIJAVA / POVPRAŠEVANJE:
Naš prodajalec vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času. Rezervacija ni obvezujoča.

 

* Ime in Priimek
* Ulica
* Pošta in kraj
* Email
* Telefon
* Soudeleženci
(pri otrocih tudi točen rojstni datum)
* Objekt
* Termin
* Riziko odpovedi Da  Ne
  Morebitne dodatne želje

top